A muszlimok közt is vannak olyanok, akik a lapos Földben hisznek, vagy ez csak a keresztényekre jellemző?
A srác a videó elején beszél arról, hogy mennyi keresztény hisz a lapos Földben:
Műveletlen vagy, ezért hatalmas marhaságot állítasz a kérdésedben, onnan az ateista Laposföldről.
Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, agykutató tudós
Mi köze van ennek a kérdéshez Freund-hoz?
Ahogy látom, a keresztényekre jellemző az, hogy hisznek a lapos Földben. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez a jelenség a muszlimoknál is megfigyelhető-e.
Ez nem válasz.
Vannak laposföldes muszlimok vagy nincsenek!?
Nem állítom, hogy a kereszténység a lapos Földről tanít. A fent említett videónak a legelejét néztem meg, ahol ha jól értem, arról beszél a videós, hogy mennyi keresztény hisz benne. Nem tudom, mi ezzel kapcsolatban az igazság, bár nem lepődnék meg ha így lenne, mert az biztos, hogy vannak olyanok, akik abban hisznek, hogy a világot 6 nap alatt teremtették.
Mivel a kereszténység és az iszlám mindketten ábrahámita irányzat, ezért felmerül bennem, hogy mi van a muszlimokkal ebben a kérdésben.
Amúgy nem vagyok ateista, de az ábrahámita vallások istenében nem hiszek.
A művelt keresztények már régóta nem ebben hisznek, BÁR a Biblia egyértelműen lapos Földről ír.
De ezt már Kolombusz idejében sejtették, hogy nem így van.
A muszlimok egy kicsit el vannak maradva, így ott még többen hisznek benne. Okos, képzett emberek között is akad ilyen, például nem olyan nagyon rég egy herceg is kifejtette, hogy ha a Föld forogna, akkor ugrásnál kiszaladna a lábad alól.
"A muszlimok közt is vannak olyanok, akik a lapos Földben hisznek, vagy ez csak a keresztényekre jellemző?"
Egyikre sem jellemző. Lapos Földben, evolúcióban és hasonló marhaságokban. inkább az istentelenek hisznek, utána ráfogják a hívőkre. NA meg az álkeresztények. Vannak itt dögivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!