Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért gondolják sokan,hogy a...

Miért gondolják sokan,hogy a bibliát akik irták nem voltak tisztába a szavaikkal?

Figyelt kérdés
például ha egyszer azt mondják,hogy a homosexualitás az bűn akkor az egszer bűn is,szerintetek nem voltak tisztában a betegségekkel,a homosexualitás az egy bűnös dolog nem betegség,Miért kéne elfogadnom??????Nem nem tudom elfogadni "ne hálj úgy egy férfivel úgy ahogy egy nővel tennéd"

2021. dec. 5. 07:25
1 2 3
 11/27 Godaime ***** válasza:
68%
A Bibliát kecskepásztorok kezdték el írni akik azt sem tudták, hogy egy bolygón élünk vagy azt, hogy mi okozza az időjárásváltozást. Én személy szerint megkérdőjelezem azon egyének intelligenciáját, akik a 21. században egy ilyen irományra hallgatnak, főleg ha emberjogi vagy társadalmi kérdésekről van szó.
2021. dec. 5. 20:23
 12/27 anonim ***** válasza:
2%
Godaime, ha úgy lenne ahogy mondod, akkor be tudnád bizonyítani, hogy a pápa a legnagyobb idióta és be tudnád vitetni egy zárt osztályra. Sajnos a pápa sokkal nagyobb mint te vagy.
2021. dec. 5. 22:47
 13/27 Godaime ***** válasza:
85%

Semmi értelme annak, amit most írtál. Több muszlim hisz az Allahban, mint keresztény Jézusban és majdnem annyi ember mind a kettő együttvéve egyikben sem hisz.

A pápa meg egy nem több egy rosszul öltözött bohócnál aki pedofilokat bújtat, nem értem miért emelted pont őt ki.

2021. dec. 6. 01:35
 14/27 anonim ***** válasza:
8%

"Miért gondolják sokan,hogy a bibliát akik irták nem voltak tisztába a szavaikkal?"

Mivel a Bibliáról bebizonyosodott, hogy igaz, így az ellenségeiknek nincs más választásuk, mint ezeket az érvelési hibákat alkalmazni, hátha. De ugye tudjuk, hogy nem győzhetnek

2021. dec. 6. 09:15
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

"Mivel a Bibliáról bebizonyosodott, hogy igaz,"

Érvelési hiba a te véleményedet tényként kezelni.

2021. dec. 6. 09:24
 16/27 anonim ***** válasza:
8%

"Érvelési hiba a te véleményedet tényként kezelni."

Nem, mivel többször bebizonyítottam, így ez tény. Érvelési hiba nem tényként kezelni engem

2021. dec. 6. 09:37
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

"Nem, mivel többször bebizonyítottam, így ez tény. Érvelési hiba nem tényként kezelni engem"

Érvelési hiba a te véleményedet tényként kezelni.

2021. dec. 6. 09:42
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
13-as azért mert egy szent ember. Gyakran golyóálló autókban szállítják. Téged nem. A dalai lámát sem lehet krumplival megdobálni. Ha szidod Mohamedet, akkor meg kés áll a hátadba, vagy felrobbantanak. Ld. francia újságírók.
2021. dec. 6. 12:28
 19/27 Godaime ***** válasza:
100%
Hitlert is golyóálló autóba szállították, ő is szent ember volt szerinted? Ez manapság a mérce?
2021. dec. 6. 12:31
 20/27 anonim ***** válasza:
7%
Godaime most elhibáztam, amit Jézus mondott rólatok: "Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket."
2021. dec. 6. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!