Az ábrahámita vallások követői tudják, hogy amit csinálnak istenkáromlás?
"Úgy sejtem a megteremtésünk előbb volt, a cromagogni ember pedig már utána."
De ott pont azt írta hogy mi a Cro-magnoniból lettünk azzal hogy az ő génjeiket hozzájuk keresztezték.
Tehát a Cro-magnoninak előbb kellett lenni-e sőt akkor már itt kellett lenniük mikor ideértek. Bár arról honnan jött a Cro-magnoni még nem találtam semmit.
De mivel miután ide értek az után ötvözték a génjeiket a Cro-magnonival ezért valószínű hogy már itt voltak a földön előttük mert különben már az utazás előtt elvégezték volna a génötvözést valószínűleg.
Akkor lényegében amúgy ez ott kezdődik hogy lejöttek a földre.
De honnan is jöttek? Miért kell nekik az arany? Ha annyira fejlettek voltak hogy idetudtak jönni és tudtak géneket keresztezni nem tudtak volna robotokat csinálni amik sokkal hatékonyabb szolgák lettek volna mint az ember?
"Egy ezüstszál köti a testhez, ami halálkor elszakad"
Ez gondolom nem egy szó szerinti ezüstből lévő szál. De biztos ami biztos. Ez nem az ugye?
"az addig tanult információkat képes megtartani, az asztráltesttel pedig távozni."
Azonban akkor az ezüstszál valamilyen módon információt szerez az emberről. Ehhez azonban energiát kéne elvonnia hogy megszerezze azt az információt. Amennyiben az ezüstszál nem érzékelhető akkor ez az energia látszólag eltűnik a semmibe (az ezüst szálba valójában de mivel azt nem érzékeljük ezért olyan mintha a semmibe tűnne el). De ilyet még senki nem érzékelt.
Ha az ezüst szál érzékelhető akkor azonban már érzékelni kellett volna nem?
Akkor a cromagnoniból kereszteztek.
Ez az arannyal kapcsolatos mese egy ferdítés.
Na az egyik kérdésre meg van a válasz.
"Nibiru" ról jöttek.
" Ők a genetikájukat úgy módosították, hogy ne öregedjenek. "
"ahogy a föld szférájába beléptek rájöttek hogy itt gyorsabban öregednek a bolygó forgása miatt és épp ezért kevés annunaki maradt itt a földön."
De miért baj hogy gyorsan öregednek ha már nem is öregednek? Amúgy az hogy a földön gyorsabban öregednek ahhoz kéne egy viszonyítási alap is.
"Na de most visszatérve a betegségekre, ha nem lenne a kereszténység akkor már rég gyógymódot találtunk volna mindenre."
Nagyon a kereszténység van a górcső alatt de nem csak ez az egyetlen vallás létezik. A többivel miért nincs baj?
"Sajnos a mai világban a gyógyszertárak és kórházak, orvosok dolga nem a Gyógyítás."
Az orvosok dolga lenne de ők se mindig azt csinálják. Azonban vannak kivételek is. A gyógyszertáraknak az a dolga hogy gyógyszert adjon ki (ha már ennyire belementünk akkor pontosabban inkább a gyógyszer raktározásnak lehetne mondani a gyógyszerészé hogy oda adja a megfelelőt, de ők sem gyógyítanak)
"ha az emberek felemelték volna magukat és olyanok lennének mint az Istenek akkor rég nem lenne semmilyen betegség, de ehelyett sajnos a mai ember azért kel fel hogy tanuljon, hogy dolgozhasson, hogy pénzt keressen."
Az előbb még a keresztények hibája volt hogy vannak betegségek. Ezt nem értem. Akkor most miért vannak betegségek?
De akkor ha csak tanulni és stb kell hogy felemelkedjünk akkor valaki elkezdhetné, felemelkedne majd meg mutatná hogy őt nem bántja már semmilyen kórokozó. Akkor azzal megtudna téríteni mindenkit.
Kérdező
Nekem nagyon úgy tűnik hogy te nem olvastad el még az egészet és/vagy nem értelmezted még. Kicsit mintha az "ellenségem ellensége a barátom" módon beálltál volna csak az oldal mögé hogy így támad a keresztényeket mert másképpen nem tudtad.
Nem ismerem az oldal íróját de itt ott olyan volt mintha csak nem szeretné hogy dolgozni kell és ezért inkább vallást alapít.
Anjucta
Jó lett volna ha kérdéseimet megválaszolja elötte de ez van.
Köszi hogy szóltál a tiltásról.
Én vagyok a kérdező de nagyon félreértelmeztek mindent.
Ez a keresztény agyhalott meg nem tudom mit keres még itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!