Mi a logika abban, hogy pont azok próbálnak leginkább tudományt erőltetni a Bibliába, akik értelmezését a leginkább cáfolják a tudományos eredmények?
Ugye vannak ezek az ID-sek, fiatal föld kreacionisták, akik szóról szóra úgy gondolják hogy az egész világ csak valami hatezer éves, a teremtés pedig ténylegesen hat 24 órás nap alatt történt. Csak ugye ezeket még jelképesen úgy-ahogy össze lehet egyeztetni a hit és a tudomány között, de szóról szóra véve meg minden részletében cáfolják a tudományos eredmények.
De mégis csak az így gondolkodóktól látom hogy valamiért mániákusan, akár hazugságok árán is bizonygatják saját maguknak hogy mennyire tudományos az egész. És nem értem, mit remélnek ettől? Ez olyan mintha egy prosti lobbizna a szüzességért.
És milyen hatás éri a kapcsolódásokat, hogy pl. élő molekulák legyenek?
Mellesleg az első molekula hogyan alakult ki?
"Mellesleg az első molekula hogyan alakult ki?"
"És milyen hatás éri a kapcsolódásokat, hogy pl. élő molekulák legyenek?"
Itt mire gondolsz?
12.
Érdekelne hogy mit értesz "élő molekulák" alatt.
Előzőleg már szó volt arról hogy mit tekintünk élőnek.
"Élőnek gyakorlarilag azt definiáljuk, ami minden életjelenséget egyszerre teljesít (anyagcserét folytat a környezetével, reprodukcióra képes, stb), "
Azonban én eddig még nem találkoztam azzal hogy ezek közül bármelyiket is csinálná egy molekula.
Kár.
Sose tudjuk meg milyen is egy élő molekula.
Bár érdekes lehet az élő molekulák társadalma. Vajon van náluk is megkülönböztetés? Például a hidrogén atomot tartalmazó élő molekulákat lenézik? A hélium atomot tartalmazóak pedig viccesek?
Milyen lehet a szaporodásuk? Össze rakják a kovalens kötéseiket majd a végén az egyik molekula bele lövelli a másikba az elektronjait?
Aranyos lehet egy bébi élő molekula.
Válás esetén ha már elég nagy a gyerek akkor elfelezik és mind két szülő visz magával egy kisebb molekulát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!