Keresztények most ez hogy van?

Minden keresztény felekezetben bün verni a feleséget.
Még a jehováknál is.
Ne beszélj baromságokat, csak mert elcseszett az életed.

Magamat is elohoznam, foleg. Meg mást is akikkel a központba jártam, intézetben éltek és sérültek voltak. Volt egy lány Angela, miért járt az jól hogy megszületett mikor lelkibezeg volt és a központban csak kinlodott és nem tudott viselkedni, 23 évesen szanatóriumban került és az árvaházba nőtt fel,örökbe se fogadták mint engem és sok más is volt ott. És mi D Ceaușescu meg az ortodox egyház hibalya miatt mert ha a szülő csinálhatott volna abortuszt és nem születnek meg akkor nem lesznek lelki sérültek és 100 évig nem szenvednek. Ha a korai anya gyerek kapcsolat az anyaméhben nincs meg és később legalább 6 hónapos koráig a születése után nem potolodik be akkor nem.alakul ki a kötődés és sérül lelkileg a gyerek. Bárhol megirjak hogy a romániai szuletesuktol otthagyottak sérülnek mert nem akarták őket a szuleik.
De mit tudják azt ezek a papok.

Oké, és az árvaház hol determinálja, hogy nem lehet boldog az ember?
Te nem lettél az, más meg kiegyensújozott életet él pedig ugyanolyan, ha nem szarabb körülmények közt nőtt fel.
Van aki a segélyért szül, az ő gyerekein még a te elképzelésed szerint sem segít az abortusz.

Nem.az árvaház detrrninalja hanem.az hogy amikor terhes az anya akkor azt kívánja bár halna meg a hasában lévő gyerek. Bár szabadulna meg tőle,nem gyerekként hanem cisztakent tekint rá amit ki kell szedni és elfutni a kórházból hogy ne is lássa. Az én verszerinti anyám meg más is kerüljön a pokolba aki nem szereti a magzat hát és a sorsára hagyja. Mert a kórházban nem szeret ék csak elhanyagolják. Az drvahaz az jó mert ott tanítják de én nem ott voltam hanem.a kórházban és az első másfél év lett volna a legfontosabb. Minden anyát a pokol tuzere kéne tenni aki nem gondoskodik a gyerekekről ugyanis az még a hitetlen el is rosszabb.
Az egy dolog hogy megyek, tudom hogy nem tudom felnevelni meg szeretni a gyereket és azon vagyok a 9 hónap alatt hogy keressék örökbefogadó szülőket neki hogy amikor megszületik rögtön fogadják örökbe és legalább onnantól kapjon szeretetet.
De az más hogy terhesen negatívan gondol rá és a sorsára hagyja.
Ezt nem érti csak aki érintett. Úgy látszik Magyarolszagon nincs sok otthagyott gyerek.

"Abortuszt, szexualitás stb-t azért kicsit meg lehetne benne újítani(szerintem) meg van 1 rakás modern dolog, függőség ami akkor nem volt."
A gyilkosság az gyilkosság marad, bárhogy szépíti az ember, így az abortuszhoz nem lehet másként hozzáállni. A szexualitás kapcsán is sokat finomodott az álláspont, de itt is vannak szilárd határvonalak. Függőség már akkor is volt, csak esetleg a tárgya volt más, tehát ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!