Mit tanítot jézus ami annyira "nagyá" tette?Miért kell a bibliának hazudni a csoda tevésekről?Én semmi olyasmit nem látok benne ami különlegessé tenné,ha pl feltalált volna valamit akkor igen de így egy nudli
"Miért kell a bibliának hazudni a csoda tevésekről?"
Hibás kérdés. Törölhető
"Én semmi olyasmit nem látok benne ami különlegessé tenné"
Hát igen, a halottak feltámasztása, a született vak látóvá tétele, a született béna tökéletessé tétele, az emberiség megváltása a bűntől és a haláltól valóban nudli.
Nem volna kedved a napi trollkérdéseid a valláskritika rovatba feltenni?
"mielött megköveznétek én jó keresztény vagyok"
Jah, te vagy a sérült troll. Szuper keresztény vagy, gratulálok hozzá. Senki nem fog megkövezni, majd Istennel elszámolsz
"Hát igen, a halottak feltámasztása, a született vak látóvá tétele, a született béna tökéletessé tétele, az emberiség megváltása a bűntől és a haláltól valóban nudli."
Csodákat az összes többi vallás istenei, félistenei, mitikus lényei is tettek.
"egy pár pénzéhes zsidó találta ki"
Ahha, tényleg, szénné keresték magukat a zsidók ezzel az egész kereszténykedéssel, tök jól jártak vele...
"Ahha, tényleg, szénné keresték magukat a zsidók ezzel az egész kereszténykedéssel, tök jól jártak vele..."
Ráadásul milyen csodálatos a kollektív szellemük. Már i.e pár ezer évvel ezelőtt elkezdték a trükközést, hogy majd a később élők jót kaszáljanak
"mivan ha ezt csak egy pár pénzéhes zsidó találta ki"
Mi van akkor? Semmi. Tökmindegy igazából, hogy mi történt a valóságban időszámításunk kezdete körül Galileában. A mítosz a lényeg, ami segít jobbá tenni emberek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!