Léteznek különleges képességű emberek?
Ha igen, akkor milyen képességek léteznek?
Ismertek ilyen embereket?
A különleges képességeket meg is lehet valamilyen szinten tanulni, vagy csak születni lehet velük?
Ha vannak különleges képességeim, hogyan fedezhetném fel őket?
Nagyon érdekelne a téma, előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
Igen. Őket hívják pl. géniusznak, lángelmének, látónak stb.
Igen, ismerek. Nem is egyet.
A különleges képességekkel csakis születni lehet és bármilyen mostoha körülmények közé is születsz, azok látszanak - csak akkor nem, ha nem akarják látni ezeket a képességeket, ill. eltapossák.
Ps: Ne írj privátot, olvasás nélkül törlöm azonnal.
Mit értünk különleges képesség alatt?
Ha azt, hogy valaki tud többezer fekvőtámaszt egyben lenyomni akkor igen létezik ilyen ember.
Sőt olyan is aki 100 km-t vagy még többet fut egyben. Ezek különleges képességnek számítanak a definiciód szerint?
Ha pedig arra gondolsz, hogy "látó" vagy "jós" vagy repülni tud, netán gondolatolvasó akkor NEM, nincs ilyen ember, nem létezik.
Nekem van pár különleges képességem. Pl mindent megjegyzek amit valaha olvastam (viszont a képeket annál nehezebben), egyszerre 2 sort szoktam olvasni, vagy ha olyan a szöveg akkor hármat, egészen egyetemig egy percet se tanultam, megjegyeztem mindent amit órán hallottam, nem is jegyzeteltem illetve matekból nem tanultam meg a képleteket mert "egyértelmű" volt a dolgok kiszámításának módja, néha értelmesebb módszert is találtam ki mint ami a fv. táblázatban volt.
Én így születtem,nem tanultam. Szóval nekem ez a normális. Viszont meg is van az ára, bár az IQ-m extrém magas, az EQ-m átlag alatt van erősen. (Tehát nehezen barátkozok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!