Előfordult már ilyen valakivel?
Hogy szó szerint annyira koncentrált egy adott dologra, hogy ez most meg fog történni és meg is történt! Tehát bevonzott valamit, amit nagyon akart.
Létezik ilyen?
Hát, gondoltam mivel visszahúzódó vagyok ezért nem fog kiállni mellettem egy lány se, és nem találok egy hűséges hozzám való lányt.. Így is lett :D (Na jó ez amúgy rohadtul sad:( )
Mindíg azon vagyok ha mondjuk veszek valamit hogy úgy is elromlik, és ugy is lesz. Valamilyen szinten hiszek benne, de ha én valaha arra koncentráltam hogy végre sikerüljön chatelni egy olyan lánnyal aki nem "tömeglány", sose jött össze normálisan, ez számít? :D
Bármilyen szerencse vagy meglepetés is ért az életben, az mindig váratlanul jött.
Pl gyerekkoromban mindig nyertem a tombolán. Az volt a titkom, hogy hagytam, a többiek hadd válasszák ki a saját számaikat, én nem törődtem vele, hogy milyen számokat kapok, és emiatt mindig nyertem. Hagytam, a többiek hadd válasszák ki a saját számaikat, én pedig elfogadtam a maradékot, amit az "élet adott". Rábíztam magam az élet intelligenciájára. 3x tomboláztam, és mind a három alkalommal csak én nyertem. Ráadásul nem is csak egy számmal, hanem 3-4-el. Sőt, egyszer még a suliban is megnyertem a főnyereményt. Ez egy 4. alkalom volt. De ez másmilyen tombola volt. Húzni kellett egy papírt, amin már rajta volt a nyeremény. Nem számos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!