Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, mit szóltok...

Keresztények, mit szóltok ehhez a kijelentéshez?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 16. 21:57
1 2 3
 11/23 Godaime ***** válasza:
Nem kell éveket várni rá, az oltás hetek alatt kifejti a hatását. Továbbá az oltásból semmi sem marad tartósan a szervezetedben, így azt feltételezni, hogy évek múlva bármi is történne egyenesen nevetséges.
2021. okt. 21. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
#8 meglephet, de ebben én teljesen egyetértek veled. Természetesen mindenki saját felelősségére megtagadhat egy orvosi ellátást, és ezért egyedül ő felel. Inkább a videó abbéli felhangjával nem értek egyet, hogy ezért ő rosszabb ember lenne.
2021. okt. 21. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Ez is bizonyítja milyen butaságokat beszél.

Van autoimmunos kollegám nem olthatják be.

De a fószer szerint nem kell siratni mert nem volt oltva, elüti a busz had dögöljön meg hiszen oltva se volt.....

2021. okt. 23. 04:15
 14/23 Godaime ***** válasza:

Nyilván nem rá gondolt, hanem az olyan felelőtlen majmokra akik valami összeesküvés elmélet miatt nem oltatják be magukat.

Titus, igen a felhangja nagyon arrogáns de lényegében igaza van.

2021. okt. 23. 08:03
 15/23 anonim ***** válasza:
49%

Oh te már gondolatolvasó is vagy :) Mennyire sokoldalú ember lehetsz. Be is léphetsz, pont az ilyeneknek való az a szekta.

2021. okt. 23. 17:41
 16/23 Godaime ***** válasza:
10%
Ehhez nem gondolatolvasás, hanem józanész kell. A vírus és oltástagadók olyan elméletekkel állnak elő, hogy egyes keresztények rendesen intelligensnek tűnnek mellettük. Bár az is igaz, hogy az ilyen emberek mind egytől egyig vallásosok. Ateista vírustagadóval még nem találkoztam, nyilván nem véletlen. :)
2021. okt. 23. 23:33
 17/23 anonim ***** válasza:
45%

Való igaz, hogy a videóban az oltást megtagadókról van kijelentve, hogy "nem ANNYIRA siratjuk meg őket", azaz megsiratjuk őket is, csak nem annyira, mint aki mindent megtesz az egészsége érdekében, és mégis meghal esetleg.

Személyes véleményem: az öngyilkosokat sem siratom meg annyira, megsiratom azokat is, akik eldobják maguktól az életet, de nem ANNYIRA, mint aki ragaszkodik az életéhez.

Még egy személyes vélemény:

Egy 100 éves idős embert a halálakor nem siratok meg ANNYIRA, mint egy 5 éves kisgyermeket. Minden ember halála szomorú dolog, viszont gyász és gyász között vannak, lehetnek különbségek.

2021. okt. 24. 00:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Igen, vannak személyválogatók, mint ti, és van Isten, aki szerencsére nem személyválogató, hanem minden embert egyformán szeret.

Ebből is látszik, hogy nem Isten követitek, hanem a sátánt.

2021. okt. 24. 15:43
 19/23 Godaime ***** válasza:
Á igen, az égi bűvészed annyira szereti az emberiséget, hogy egyszer mindenkit, újszülötteket és gyerekeket is beleértve, megölt. Hitler hozzá képest kezdő, és te mégis egy ilyen lényt imádsz. Vajon ez mit mond el rólad? Én a helyedben leszállnék a magas lóról.
2021. okt. 24. 18:14
 20/23 anonim ***** válasza:

18-as, te nagyon buta vagy! Összekevered az emberek gyász érzését, Isten ítéletével. Isten az ítéltetében nem személyválogató, de nem minden embert szeret egyformán, ez hazugság!

13

Miképpen meg van írva: Jákóbot szerettem, Ézsaut pedig gyűlöltem.

14

Mit mondunk tehát: Vajjon nem igazságtalanság-é ez az Istentől? Távol legyen!

15

Mert Mózesnek ezt mondja: Könyörülök azon, akin könyörülök, és kegyelmezek annak, akinek kegyelmezek.

16

Annakokáért tehát nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené.

17

Mert azt mondja az írás a Faraónak, hogy: Azért támasztottalak téged, hogy megmutassam benned az én hatalmamat, és hogy hirdessék az én nevemet az egész földön.

18

Annakokáért akin akar könyörül, akit pedig akar, megkeményít.

(Biblia, Újszövetség)

A te logikád szerint Isten is a sátánt követi? Távol legyen, inkább te vagy buta!

2021. nov. 6. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!