A muszlimok jelentős része nem tartja be a Korán azon parancsát hogy a tudás keresése kötelező. Miért nem tartják be?
Nem tudom kikre gondolsz. Személyszerint őket kéne megkérdezned.
Én igyekszem a tudás megszerzésére, bár nyílván vannak témakörök amelyek érdeklik az embert. A muszlimok akiket személyesen ismerek, többnyire átlagon felüli műveltséggel rendelkeznek.
Abdullah
Mert emberek, emberi gyarlósággal.
A keresztényeknek sem volna szabad gyűlölködni, hiszen ellentmond a szeretet parancsának.
.
Kérdésed a "más szemében szálkát..." kategória.
Kérdező, ezért kell feltüntetni a forrást is mindig, amikor idézel valamit valakitől, valahonnan.
Az idézett rész egy kérdés alatti válasz, íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
#293 (Szept. 20, 23:44)
#7 Teljes mértékben igazad van.
Csak ez a kérdés most nem a keresztényekről szól.
"Most magadnak válaszoltál?"
Hát persze Nem tom...! De azért figyeld meg hogy vagy egy 2-es számú válasz! :)
Milyen érdekes hogy van aki megtalálta hogy honnét idéztem!
Nem sok muszlim van az oldalon. És a kérdés nekik szól!
Viszont válasz az nincs még mindig!
Miért nem tartják be a muszlimok a Korán azon parancsát hogy keressék a tudást?
És mi történt néhányszáz éve hogy elkezdődött ez a folyamat?
"Uh, hogy én hány olyan "keresztényt" ismerek, aki nem tartja be a 10 parancsolatot..."
Én meg hány olyan apát és anyát aki nem foglalkozik a vér szerinti gyerekével. Kb. ez is ennyire tartozik ide mint a te megjegyzésed.
Ja és nagyon sok olyan embert is ismerek akik eldobálják a szemetet és nem a kukába rakják.
#9:
Nem sok értelme van ilyen kérdéseket feltenned.
Én inkább téged buzdítanàlak a tudàs keresésére kérdező !
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!