Keresztényként figyelmen kívül hagyod a muszlimok Biblia magyarázatait?
Ha valóban segíteni akarnàl bàrkinek is azt privàt üzenetben tennéd.
De nem, mert csak egy hazug mocskolódó vagy, esetleg egy futó bolond.
Abdullah
Köszönöm a támogatásod :) Látod, igy mindjárt más beszélgetni.
Igen, ezzel teljesen egyetértek, tehát te is látod, hogy nagyon súlyos az állapota. Mihamarabbi segitségre van szüksége, mert ez az abnormális állapota komoly problémákat okozhat nála a későbbiekben, ha nagyon eszkalálódna a helyzet. Ezt szeretném megelőzni, ezért van neki szüksége segitségre, örülök, hogy te is belátod ezt. Tehát ha megkérhetlek, légy partner, és ne engedd neki, hogy túlságosan belelovallja magát a téveszméibe, ne add alá a lovat. Próbálj meg hatni rá, rád lehet hogy hallgatna, mint barátjának, neked lehet, hogy elfogadná a szavaidat. Ez nagyon sokat segitene, a közeli barátok szavai többnyire előnyösen hatnak az ilyen szellemi problémákkal köszködőkre, megnyugtatja őket, segit nekik visszatérni a normális világba.
Köszönöm hogy megértő vagy, hátha igy hatékonyabban tudjuk felvenni a kesztyűt a barátod mentális problémáival szemben. Nagy szüksége lenne most minden támogatásra, hálás vagyok az együttműködésedért.
"Én úgy tudtam hogy a GYK vallàskritika fórumàn vagyunk. Jó lenne ha visszavennél az arcodból, és a TÉMÀRÓL beszélnél !"
Neked belső béke kellene. Nehezen dolgozod fel a dolgokat. Belefáradsz!
"Köszönjük a közreműködésed, de sztem beszélj vallàsokról, vagy húzz el a francba !"
Abdullah a békességes!
Egyébként van létjogosultsága hiszen vannak vallási téveszmék is. A barátod pontosan ebben szenved. Elvileg te vagy az aki finomabban fogalmaz. Bár én ezt nem tudom megerősíteni. De igen próbálj meg hatni a barátodra.
Egy elmebeteg aki orvosnak képzeli magàt.
Úgy làtom ezek a keresztények a pszichiàtriàról fórumoznak.
Nem tudom, ez alà màr hogy fogtok süllyedni.
Sajàt Bibliàtokat nem ismeritek, érvelni nem tudtok.
És most itt van ez a tag :D
Abdullah
"Te is nehezen érted meg, amiket irnak neked, "
Minden hülyeséget nem szoktam végigolvasni őszintén szólva.
Abdullah
"Közönséges elmebeteggel eddig még nem volt dolgunk itt."
Hogyne lett volna, van egy másfél pipás muszlim trollkodó már elég régóta itt.
Abdullah a te családod biztosan nem tudja hogy te muszlim vagy. Ha tudnák akkor te már rég nem lennél életben. Mert ugye a Biblia alapján meg kell hogy öljenek.
Ebből következik az hogy amikor a családoddal találkozol akkor felveszel egy szerepet ami nekik megfelel és elfogadnak abban.
De ez mentálisan nyomás alá helyez és azért vannak ezek a problémák.
A barátod jóval régebb óta játssza ezt a szerepet és azért jutott ide.
Keveset tudok erről a dologról megtennéd hogy beszélsz róla? Hogyan éled a hétköznapjaidat? Mi történt amikor váratlanul látogatott meg valaki a rokonságodból? Persze nem buktál le hiszen akkor nem beszélnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!