Ugye nem igaz hogy a toömjén bármelyik része ( alak, illat) a Szentlelket jelképezi?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam egy oldalon de több helyen nem láttam és a hülye Google rosszul fordítja románrol magyarra. Más oldalon nem láttam még úgy sem.#Jelképezi
2021. szept. 12. 00:51
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy. Nekem elég rossz volt. Nem is úgy mondta ahogy én írom hanem tămâia meg egy pár szót és a végén megnyomta hogy vrăjmașii vele văzute și nevăzute. A vrăjmașii rossz szellemeket jelent akik az emberekbwn vannak amik láthatók vagy láthatatlanok. Románul mondta a pap csak én leírtam magyarul hogy értsetek. De ahogy kimondta az utolsó mondatokat majd eldőlt a székem pedig álltam. Félre kellett állják hogy ne boritsam fel.egeszen a széket és pont a Sfântul Nicolae ikonjánal ültem és onnan szembe esik az oltár. Furcsa volt az egész liturgia. A végén mindenki kapott kis ikononocskát csak én nem, a pap rám nézett és nem adott hanem elfordult. Mikor jöttem ki meg majdnem elestem pedig nincs lépcső. És egész nap úgy éreztem mintha először lennék ott, mi fog mást néztem hogy tudjam követni keresztvetesben. Pedig június óta járok óta és máskor mindig biztosabban mozogtam ott. Lehet megéreztem hogy ez a liturgia más lesz még mi Dani fogja az ordogűzést nem tudom. Volt egy érzésem már mikor bementem és elő volt készítve a szék ahová leüljek. Először egy férfi ült mellettem aztán elölről mellém tettek egy gyaszfekete ruhás nőt. Amúgy a liturgia folyt tovább az ortodoxoknak de nekem olyan érzésem volt mint 17 éves koromban mikor először voltam.
2021. szept. 15. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!