Milyen "nemtelen" angol/amerikai utóneveket ismertek (lehet becézett alak is) ?
Figyelt kérdés
Pl. a Sam ugyanúgy lehet a Samantha és a Samuel becézett verziója is, a Kelly pedig ebben az alakjában is adható férfinak és nőnek is.2021. jan. 8. 14:27
1/12 anonim válasza:
dobd be a gugliba, hogy "unisex baby names".
2/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
1-es: Pont ezt tettem. Hátha nem tud angolul a kérdező.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azért titeket kérdeztelek, és nem rákerestem, mert azt szeretném kiszűrni, melyik változatok élnek a legjobban a köztudatban.
2021. jan. 8. 14:46
6/12 anonim válasza:
Spencer, Ashley, Joe, Kendall, Dakota amiből fiúról és lányról is hallottam. De amúgy Amerikában nincs annyira lekorlátolva a névadás, mint itt, gyakorlatilag bármilyen nevet adhatsz fiadnak is, lányodnak is.
8/12 anonim válasza:
Charlie lehet Charlotte vagy Charles becézése, mindkettő nagyon gyakori.
10/12 anonim válasza:
Stevie lehet a Steven/Steve meg a Stephanie becézése is.
Jo(e) lehet Joseph, Josephine, Joan, Joanna, Jolene...
Amúgy magyar fórumra kiírni az ilyet köztudat szempontjából nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!