Miért bűn a házasságon kívüli szex, ha azzal senkinek nem árt az ember?
"15 évesen én is így gondolkodtam. "
Azt egy párszor már lehagytam.
Viszont ha te már nem vagy szűz, de ártottál a párodnak a szexszel, akkor nálad van valami súlyos probléma.
"Azt egy párszor már lehagytam."
Akkor menthetetlen vagy. Sajnálom :( Csinálj, mait akarsz, a magad pszichéjét teszed tacsra, nem az enyémet
"Viszont ha te már nem vagy szűz, de ártottál a párodnak a szexszel, akkor nálad van valami súlyos probléma."
Persze, semmi baj, nyugodj meg
Akkor közelítsük meg máshogy. Te azt hiszed, hogy a házastársak szex közben egymásnak ártanak?
Akkor akik nem házasok, számukra miért lenne pontosan ugyanaz ártalmas?
"Te azt hiszed, hogy a házastársak szex közben egymásnak ártanak?
Akkor akik nem házasok, számukra miért lenne pontosan ugyanaz ártalmas?"
Engedd ezt el. A pszichológia és a gondolkodás nem mindenkinek jön be. Mondom, csinálj, amit akarsz
"Na, féltávnál rájöttél, hogy mégsem szól melletted egy érv sem? Olyan arrogáns és egoista módon adtad elő magad pár kommenttel ezelőtt, erre ilyen gyáván visszatáncolsz amikor fel is kéne mutatni valamit?"
Persze, semmi baj
De nem is értem hogy gondolhattad hogy a szex akkor nem árt másnak, ha magadat csinálod meg. Esetleg arról van szó, hogy te akkora pancser voltál hogy te eddig mindenkinek ártottál vele?
Gyakorolj aztán majd belejössz! Ha jól csinálják, az ilyesmi örömet okozni szokott, nem ártani a másiknak.
De az, hogy a szexuális frusztrációidat így éled ki, az senkinek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!