Miért bűn a házasságon kívüli szex, ha azzal senkinek nem árt az ember?
Megbontja a tàrsadalmat. Lehetővé teszi hogy valaki eladja a testét anyagi előnyökért. Ezzel hàtrànyba hozza a tisztességes nőket és férfiakat akik hűségesek.
Ha ezt nem érted meg akkor nincs mit mondanom.
Köszönöm a kérdésed, mert most értettem meg igazán miért fontos a rendkívül kemény büntetés ilyen esetekben amit a Sharia àltalàban kilàtàsba helyez.
Dicsőség Allahnak !
Abdullah
"Megbontja a tàrsadalmat. Lehetővé teszi hogy valaki eladja a testét anyagi előnyökért. Ezzel hàtrànyba hozza a tisztességes nőket és férfiakat akik hűségesek."
Ez megintcsak nem igaz. A prostitúció nem ugyanaz mint házasságon kívül szexelni.
Ó, ne mondd! Éppen te beszélsz? Pont hogy a ti köreitekben a legmagasabb a nemi erőszakolók száma! A helyedben mélyen hallgatnék. Mellesleg nem vagyunk kíváncsiak a te visszamaradott gondolkodásodra.
Hol nevezi bűnnek a Biblia a házasság előtti szexet? Ha ilyen volt Izráelben, és ez kitudódott, feleségül kellett venni a lányt, de nem kövezték meg, se más következménye nem volt.
A 'ne paráználkodj' azt jelenti, ne legyél házasságtörő, azonban ha nem vagy házas, nem is lehetsz házasságtörő.
"Megbontja a tàrsadalmat. Lehetővé teszi hogy valaki eladja a testét anyagi előnyökért."
Ez így van, pedig csak kecskéért és tevéért lehet, mint sok muszlim vidéken szokás a mai napig.
"Miért bűn a házasságon kívüli szex, ha azzal senkinek nem árt az ember?"
Miért? Magadat dugod meg?
"Miért? Magadat dugod meg?"
Majd ha egyszer eljutsz odáig az életben, talán te is rájössz hogy a szex (normál esetben) nem ártalmas a másik félre nézve.
"Majd ha egyszer eljutsz odáig az életben, talán te is rájössz hogy a szex (normál esetben) nem ártalmas a másik félre nézve."
15 évesen én is így gondolkodtam. Majd felnősz, kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!