Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
A Lelkész szerint akik nem hisznek Istenben az a Sátán műve. Mert állítólag az embernek nemcsak testi fizikai szemei vannak amivel látja hallja a világot hanem az embernek vannak szellemi szemei. Amivel Istent érzi és a mennyet... a lelkész ezzel azt akarja mondani azok az emberek akik nem térnek meg maxiumum elhiszik hogy van Isten vagy egyáltalán nemhiszik e mögött amit szellemi(másnéven lelki) vakságnak-süketségnek hivnak e mögött A Sátán áll megakarja téveszteni a embereket hogy nincs Túlvilág és ezzel meggátolja a megtérésuket ami által elkárhoznak... velemenyem az hogy en ezzel nem ertek egyet. Ha mondjuk en hiszek Istenben de a szuleim nem akkor az ordog tartja oket szellemi vaksagban? Akkor a sok jo ember mind oda lesz a pokolba... ? Szerintem ez valami agyrém mosás inkabb az ilyen pasztorok a veszélyesek akik ilyeneket mondanak ezzel pszcigesen osszezavarnak masokat.. mindenki maga donti el hisz e vqgy nem ha amelett dont hogy nemhisz abban meg nincs ordog
2021. aug. 21. 22:30
1 2 3
 21/21 Darkmoon80 ***** válasza:

Mi van????

Ezt nekem címezted?

Rendszeresen válaszolok a kérdésekre, illetve szólok hozzá a témához, sokszor bizony rámutatva az ostobaságokra mások hozzászólásaiban.

Ha valakinek ez nem tetszik, az nem az én hibám.

Lehet, ez fáj neked???

Szinte csak és kizárólag a "VALLÁSKRITIKA" rovatban szólok hozzá kérdésekhez, a "VALLÁS" rovatot nem is figyelem, nem az én asztalom, ott munkálkodjanak a hívők.

A trollkodás nem az én asztalom.

Mi lenne ha esetleg te néznél tükörbe???

2021. aug. 28. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!