Á nem, ők a misén mondják el, hogy mennyire gusztustalan vagy ha nem hiszel Istenben, ha házasság előtt szexelsz, ha meleg vagy, stb.
A jehovákról amúgy hallottál már? Ők szeretnek házalni.
2021. aug. 22. 14:20
12/22 anonim válasza:
Mi köze az lmbtq-propagandistáknak, női ruhákba öltözködött férfiaknak a gyerekeinkhez?
2021. aug. 22. 14:21
13/22 anonim válasza:
A jehovások nem papok.
A pap meg a saját vallása szertartásán meg hadd mondja már, amiben ő hisz. Nem kötelező meghallgatnod.
2021. aug. 22. 14:22
14/22 Godaime válasza:
Nem feltétlenül csak a papokra gondoltam nyilván, hanem az agymosottak klubjára úgy általában.
Nem számít, hogy meghallgatod-e vagy sem. A papok és a vallás miatt van most is sok LMBT ember kirekesztve még itt Magyarországon is. Még a politikát is átitatja a vallás, elég ha megnézed Orbánt és a keresztény bandáját.
2021. aug. 22. 14:25
15/22 anonim válasza:
Mi köze van a bzi pároknak a házasság intézményéhez, a templomi esküvőkhöz?
2021. aug. 22. 14:27
16/22 anonim válasza:
A papnak nincs joga asajat Szertartásán más vallásuakat sértegetni. Mint ahogy Nagyboldogasszonykor se volt joga az ortodox pópának eretneknek nevezze a reformátusokat vagyis minket és egy lapon emlegessen a neoprotenstánsokkal. Szó nélkül élő kell tűrni ott a templomban de az nem jelenti azt hogy nem lehet további Dani milyen pópa az olyan aki a reformátusokat szidja. Én vagyok eretnek??!! Meg a reformátusok??!! Meg tévedünk hogy nem tiszteljük Maicii Domnului-t, az a neve nálunk Szűz Marianak románul és hogy nem imádkozunk hozzá. Úgy megharagudtál a popara hogy ma else mentem ortodox templomba. Hogy is mereszelt olyat mondani és a szektasokkal eggyütt emlegetni.
2021. aug. 22. 14:28
17/22 anonim válasza:
Tovább mondani másoknak.
2021. aug. 22. 14:29
18/22 anonim válasza:
14. Sajnálom, hogy nem érted. A vallások képviselői a vallásuk tanításáról beszélnek.
Analógia: Mi köze az lmbt+ aktivistáknak mások magánéletéhez? (gyermekek szexuális nevelése, akár intézményesen, akár családban)
2021. aug. 22. 14:30
19/22 Godaime válasza:
Rossz az analógiád drága. Mint mondtam, az orvosok és más szakemberek csak akkor szólnak hozzád és adnak tanácsot, ha te kéred.
2021. aug. 23. 11:21
20/22 anonim válasza:
19 "drága", én az analógiámban nem orvosokat írtam, de ez sem igaz, hogy csak akkor szólnak hozzád, ha te kéred. Amúgy a papok is. A szektás más tészta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!