Keresztenyek es Pedofilia?
10
Senki nem is akart ilyesmit tanítani.
Itt azzal van a gond inkább, hogy nem egyértelmű a dolog, mint ahogy azt leírtam. Suliban eddig se volt ilyen, tehát innentől kezdve, nem értem a felháborodást.
Inkább hozok egy példát: Két férfi megfogja egymás kezét nyilvánosan, pl. az utcán, ahol gyerekek is láthatják.
Ez a népszerűsítés kategóriába esik?
Mert nálam nem esik bele.
11
Ha majd ilyet làt a gyerek hogy két pasi csókolózik az utcán majd én elmagyarázom neki hogy ennek mi az oka és ezt hogy kell kezelni.
Ne más nevelje a saját nézetei szerint.
Nevelje a sajátját ahogy akarja.
9
Szerinted akkor nem kellene ezt a szülőre bízni hogy milyen normàk szerint neveli a gyerekèt?
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy az a bu-zi ember, aki az óvodás gyermekek gondolkodását akarja úgy befolyásolni, hogy a homoszexuális bűnöket ne bűnnek, hanem jó és trendi dolognak tartsa, esetleg próbálja is ki: ez az ember közel van a pedofíliához. Káros a gyermek számára, sértő a gyermek szülei számára, és sértés Isten felé is, mert egy Isten által bűnnek nyilvánított cselekményt akar jó színben feltüntetni. Továbbá káros az öregedő és fogyó európai társadalom számára is.
Fentiek miatt tehát helyes, ha a pedofil-ellenes törvény nem csak a pedofilok ellen, hanem a homoszexualitást propagáló személyek ellen is szigorral lép fel az óvodákban és iskolákban. Megjegyzés: a bu-zik továbbra is mehetnek az egyetemekre toborozni, meg a felnőtt közösségek számára is rendezhetnek előadást: azt persze majd meglátják, hogy milyen lesz a fogadtatás! :) Mert a felnőttek már nem olyan naivak és befolyásolhatók, mint a kisgyermekek!
A kérdésre válaszolva:
Véleményem szerint kell a pedofyliáról beszélni, különösen ott, ahol előfordulnak ilyenek.
Ha egy iskolában egy tanár pedofil bűncselekményt követ el, tájékoztatni kell a rendőrséget, a szülőket, a gyermekeket erről.
Ha egy politikai pártban követ el valaki ilyet (Koleta Gábor), akkor a pártnak lépnie kell (pedofil kizárása, pedofil ellenes törvény megalkotása, emberek megkérdezése, stb.)
Ha egy keresztény vagy kereszténynek nevezett közösségben fordul elő (pap lebukik pedofil bűncselekmény elkövetésével), akkor is tájékoztatni kell az iskolát, ahol esetleg tanított, a hitközséget, a templomban a híveket, stb. és elküldeni a papot (nem pedig hallgatni és áthelyezni másik iskolába)
Lengyelországban nemrégiben robbant ki a pedofil botrány, nagyon sok római katolikus pap lebukott, a szörnyű az volt, hogy tucatjával rontottak meg gyermekeket a pedofil papok, majd a főnökeik sutyiban áthelyezték őket másik iskolába, új vadászterületre. Ez olykor megtörtént hétszer, nyolcszor is egy pedofil pappal.
14/
rengeteg badarságot írtál le, de csak egyet kérdezek így elsőre. Miért is bűn a homoszexualitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!