Keresztenyek es Pedofilia?
2-es mondj olyan intézkedést, amivel legalább néhány LMBTQ+ szervezet egyetért és az a pedofíliát támogatja. Én nem tudok ilyenről. Meleg vagyok, de élesen elítélem a pedofíliát.
A kérdésre válaszolva, mert az egyházban minden szexualitással kapcsolatos téma tabu. Vagy nem beszélnek róla, vagy annyit mondanak, hogy nem jó és ezzel le is van tudva.
4
Az önmagában támogatás hogy támadja a pedofilia ellenes törvényt.
Támadja hogy meg akarják védeni a gyerekeket.
5#
Nem a pedofil törvényt támadják és nem is a gyerekek védelmét. Azt nem támogatják, amivé alakították. Konkrétan a homoszexualitás népszerűsítésének a tiltása az ami ki*aszta a biztosítékot, mivel nincsenek ezzel kapcsolatban konkrétumok, hogy mi számít bele ebbe a tartományba. Bármire rá lehet fogni, hogy az "népszerűsítés" és innentől kezdve ez a törvény megfoghatatlan. Se eleje, se vége. Nem tér rá ki a törvény pontokba szedve, hogy mi tartozik bele a népszerűsítés tárgyába.
A törvény többi részével nincs is semmi gond.
6
Mert a melegeknek joguk van arra hogy az oviban vagy iskolában szexuális propagandát nyomjanak a gyerekem fejébe akkor is ha nem akarom.
Arra hogy elvegyék tőlem a jogot, hogy a gyerekemet a saját erkölcsi normám szerint neveljem?
7
Az én gyerekemnek ne tanítsanak genderelméletet. Azt bízzák ràm. Majd ha felnő akkor azt tanul amit akar. Addig pedig az én normáim szerint él, nem pedig mindenféle jöttment által kreàlt ideológiák szerint.
Tudom hogy a fidesznek ez politika. De ha a gyerekeinket megvédi ezektől akkor pont leszarom hogy ki húz ebből politikai előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!