Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ellenzékiek! Nem szavaznátok...

Ellenzékiek! Nem szavaznátok a balliberálisokra, ha tudnátok, hogy Isten létezik?

Figyelt kérdés
És el kell számolni a tettekkel a túlvilágon?
2021. aug. 6. 19:39
1 2 3 4 5
 31/42 Godaime ***** válasza:
79%
Ha a Biblia kicsinyes, bosszúálló, homofób és nőgyűlölő istene létezne, én akkor sem követném őt. Inkább vagyok egy szabadon gondolkodó "bűnös", mint egy mennyei rabszolga.
2021. nov. 19. 20:00
 32/42 anonim ***** válasza:
24%

"a Biblia kicsinyes, bosszúálló, homofób és nőgyűlölő istene"

Semmi fogalmad az egészről...

2021. nov. 19. 20:16
 33/42 Godaime ***** válasza:
67%
Tényszerűen leírtam az ószövetség istenét. Minden egyes állításomat lehet Bibliai idézetekkel bizonyítani. Mit nem értek szerinted?
2021. nov. 19. 20:29
 34/42 anonim ***** válasza:
7%
Hát mondjuk ott van az Újszövetség is. :)
2021. nov. 19. 20:42
 35/42 Godaime ***** válasza:
79%
Ami ugyebár egy barbár emberáldozatra épül. Amúgy szerinted mi valószínűbb, az istened személyiséget váltott vagy az emberek fejlődtek és velük fejlődött az általuk kitalált isten képe is?
2021. nov. 19. 21:33
 36/42 anonim ***** válasza:
13%
Godaime, az ember mindig olyan tökkelütött volt, mint pl. te is. Látta, hogy az Ószövetség alapján nem tudja elérni, hogy az emberek megjavuljanak, rájött, hogy bármilyen szabályozást tenne, akkor is bűnök között élnek. Megpróbálta az, hogy a bűnbánat és a hit által üdvözüljenek az emberek és Jézus is ezt mondta a zsidó rabbiknak, de azok habzó szájjal csak a mózesi törvényekkel jöttek, meg a farizeusok. Mond már meg nekem, mi t kellene még Istennek csinálnia, hogy te üdvözülhess?
2021. nov. 19. 21:39
 37/42 Godaime ***** válasza:
84%
Meg kellene tanulnia létezni, az jó kezdet lenne. Amúgy szépen kikerülted a kérdésemet jó keresztény módjára.
2021. nov. 19. 21:45
 38/42 anonim ***** válasza:
90%
Hívőként pont, hogy a fideszre nem szavaznék sosem.
2022. febr. 22. 19:10
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Én Márki-Zay-ról gondolom azt, hogy egy igaz ember, akit Isten küldött. De rajtam kívül senki nem veszi észre, pedig annyira szembetűnő. Ő lenne a kiválasztott, aki kivinne minket e szarból...
2022. febr. 22. 20:38
 40/42 Godaime ***** válasza:
100%
Persze, istennek nincs jobb dolga ennél.
2022. febr. 22. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!