Támogatod az Ateizmust ?
Én lassan inkább a politeizmus felé hajlok. Szerintem a görögök jól csinálták.
Ha az egyik Istenre megharagudtak, még mindig volt kihez fordulniuk az imáikkal.
Ateista létemre sejtelmem sincs, miképpen tudnám támogatni az ateizmust, mert ugye nem hiszek Istenben, oszt' annyi, ha ettől támogatva van, akkor igen, támogatom.
Régebben irkáltam ide ezt, azt, de semmi értelme, inkább csak akkor írok manapság, ha nagyon el van szállva egy fanatikus vallásos, akkor megerőltetem magam, de annak sincs sok értelme, mintha nem is hallanák, úgy lepereg minden érv, logika, értelem, a hithez ez nem kell, csak simán cukkolni meg teljesen felesleges bárkit, időpocsékolás, de akit még szórakoztat az ilyesmi, az csak tegye, főleg, ha értelmeset talált ki, valami jó kis csavart, de végül nem fog semmit sem számítani, mintha nem is írta volna.
Akkor szerinted rendben van,hogy a vallást az emberek nem önszántukból vették fel, hanem tűzzel, vassal kényszerítették rá őket, nem a csodás menny ígérete és jehova jósága motiválta őket, hanem a halálfélelem.
Óvodásoknak ez az agymosás maradandó lelki károsodást okoz.
Jézus okádna tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!