Eme filmecske nézése közben, csak én érzem úgy mintha csak egy mesét néznék?

Boldog gyermekkor ...
Érdekes statisztika (lásd a grafikont az első oldalon)
A wikipédiából egy táblázat
Oltások hatása:
Betegség neve/Esetszám a XX. sz.-ban/ 2006-ban Csökkenés
Kanyaró 503 282 55 99,9%
Torokgyík 175 885 0 100%
Fültőmirigy-gyulladás 152 209 6 584 95,7%
Szamárköhögés 147 271 15 632 89,4%
Feketehimlő 48 164 0 100%
Rózsahimlő 47 745 11 99,9%
Haemophilus influenzae B = B típusú
H.i. baktérium 20 000 29 99,9%
Gyermekbénulás 16 316 0 100%
Merevgörcs 1 314 41 96,9%

"Nézzétek meg mind mosolyog, mert egy jobb világban éltek, bárki bármit mond."
Szerintem meg megmondták nekik, hogy tessék szépen mosolyogni, mert fotózás következik - ami lehet hogy egy gyerek életében csak egyszer fordult elő akkoriban. Gyanítom, hogy fél napig biztosan készültek rá, gyakorolták a közös mosolygást meg mindent, hogy jól sikerüljön a kép, mert ha nem, akkor többet lehet hogy nem lesz lehetőségük fotózkodni.
Ezt csak abból gondolom, hogy a 80-as években gyermekként ugyanez volt a suliban, nekünk is megmondták, hogy mosolyogjunk mikor osztálykép készült, mert drága volt a fotópapír, az előhívás. Akkor képzelem, milyen lehetett még 50-100 évvel azelőtt.

Na, most indulok teniszezni, és lehet, hogy a korai felkelés miatt látok rosszul, de...
#50: "...a szegény gyerekekről, na ott szeretnék velük együtt élni. Nézzétek meg mind mosolyog"
Nem is mosolyog mind. 5 igen, 6 nem. És az anyuka sem mosolyog. Az árnyék kissé megtévesztő az arcán... Ebből is látszik, hogy a kreacionizmus mindenbe addig-addig képzel bele dolgokat, amig végül legalább magával el tudja hitetni, hogy nem ment el az eszük... :D
Na, már meg is jött közben a mester( Pombe). xD
Csak hogy tisztázzuk a félre értést, nem Kreatti vagyok. :)
Régen gyakoriztam, és ezzel a kérdésemmel fejeztem be:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
De most pár hónapja vissza tértem. :D
Ezek közül az úgynevezett "bugyuta kérdések " közül néhányat én tettem fel.
Mint pl:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Be ismerem csak addig olvastam a hozzászólásokat, míg Pombe be nem vágta nekem a 72es hozzászólásában hogy:
"#54: "A DNS polymeráz hogyan került a kezdetleges sejtekbe?"
"Nem tudom. Tehát ezzel megbukott az evolúció elve? És ezzel bebizonyosodott, hogy ehhez is csak ugyanúgy hit kell mint Istenhez meg a teremtéshez?"
Igen ezzel megbukott az evolúció elve.
Maradj a teniszpályán fiam!
Az a neked való.
""Nem tudom. Tehát ezzel megbukott az evolúció elve?"
Meg ezzel is:
"Senki sem tudja pontosan, hogy az élet hol és hogy keletkezett."
És még sorolhatnám reggelig.

Mi köze az evolúcóhoz a polimeráznak és az elet kialakulásához?
Tisztelj már meg minket azzal, hogy egyetlen evolúciót cáfoló bizonyítékot idevetsz elénk, abból amit reggelig sorolhatnál...

Akkor most neked is feltehetjük az egymilliós kérdést: az élet létrejöttének mi köze az evolúcióhoz?
Kb mintha egy szakácskönyvre mutogatva azt hangoztatnád ,hogy ebben a könyvben levő receptek közül egyiket sem lehet elkészíteni mert mindegyik a már kész lisztet emlegeti s egyik recept sem vezeti le a búza többszáz éves nemesítését míg elérte a mai formáját, nem beszélve arról ,hogy hogy lesz belőle liszt. Aztán csodálkozol ,hogy az emberek miért néznek furán hisz a sütéshez liszt kell s nem kell tudni a búza múltját, a sütés szempontjából mindegy ,hogy a búza hogyan s honnan származik meg hogyan lesz belőle liszt.

""Senki sem tudja pontosan, hogy az élet hol és hogy keletkezett."
És még sorolhatnám reggelig"
Elég gáz, ha az evolúció (állításod szerint) tengernyi hibájából csak egy olyat tudtál hozni amelyiknek pont semmi köze nincs hozzá. De kérlek alacsonyodj le hozzánk földi halandókhoz és áruld el, hogy mégis mi az a probléma az evolúcióval amit a te zsenid kiszúrt, de mi nem vettünk észre.
"Tisztelj már meg minket azzal, hogy egyetlen evolúciót cáfoló bizonyítékot idevetsz elénk, abból amit reggelig sorolhatnál..."
Az kevés idő miatt, egy rövidke videót fogok linkelni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!