Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A keresztények többsége...

A keresztények többsége tagadja a hivatalos álláspontot miszerint az embernek és majomnak volt közös őse és ebből fejlődött ki az ember?

Figyelt kérdés
Különböző molekuláris biológiai bizonyítékok vannak, miszerint genetikailag a majmokhoz hasonlítunk legjobban
2021. júl. 27. 10:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%

"Aha, eltaláltad. A tudatlanságot annyira ijesztő, hogy félek Magyarországon még annál is rosszabb az oktatási rendszer, mint gondoltam."

Hogyne, persze. Ez egyfajta küldetésed neked :)

2021. júl. 27. 13:42
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

"HA mi kreacionisták nem volnánk, még mindig a majomból származtatnák az embereket"

Hát bocs hogy ezt így kell megtudnod, de mivel egyedül ezt bizonyítják a tudományos eredmények, még mindig egy majomszerű közös ősből származtatják az embereket és a többi mai majmot is.

2021. júl. 27. 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Ja meg Kreatti, nem te vagy az aki azt szokta magyarázni, hogy szerinted a mai rendszertani családok ősei lettek megteremtve óriási genetikai potenciállal, és ezekből fejlődtek ki a mai fajok? Merthogy akkor te pontosan ebben hiszel, hisz a hominidák is egy rendszertani család. Amibe rajtunk kívül beletartoznak a csimpánzok, gorillák és orángutánok is.

Vagyis még a saját szavaid alapján is egy közös ősből fejlődtünk ki, csak az a különbség, hogy te teremtettnek tartod ezt a közös őst.

2021. júl. 27. 14:11
 14/26 anonim ***** válasza:
65%
Radiokarbon módszer­rel végzett vizsgálatok szerint Ljuba, a gyapjas mamut körülbelül 40 000 évvel ezelőtt élhetett.
2021. júl. 27. 14:36
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Én kikérem magamnak. Sokkal közelebb állok a disznóhoz genetikailag és tudományos munkák vannak arra, hogy a sertésekben lévő szerveket át tudják operálni emberbe. Majmokról még ezt nem hallottam...
2021. júl. 28. 14:29
 16/26 anonim ***** válasza:
27%

Attól mert hasonlítotok a majomra, attól még nincs közötök hozzá.

Mondjuk én jókat röhögök ezeken az idióta elméleteken, meg hogy ti ténynek állítjátok be, de az ezzel foglalkozó tudós mit sem tud erről a tényről. 😂😂😂😂

De ha majomnak hiszed magad, akkor ki vagyok én, hogy ezzel szembeszâlljak és még kérném a kedves 32%-os testvért, hogy ne zaklassa már őket azzal, hogy ők emberek, mikor ők majomnak vallják magukat. 😂😂😂😂😂

2021. júl. 29. 15:55
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

"Attól mert hasonlítotok a majomra, attól még nincs közötök hozzá."

Nem is attól van közünk hozzá, hanem a származásunk okán.

"De ha majomnak hiszed magad"

Nem majomnak, emberszabásúnak, illetve főemlősnek. Az már más kérdés hogy nem csak az ember tartozik ezekbe a rendszertani csoportokba.

2021. júl. 29. 15:57
 18/26 Godaime ***** válasza:
69%
"De ha majomnak hiszed magad" Ismét bebizonyítottad, hogy közöd sincs a témához. Ha ilyen hülyeséget mondana valaki egy tudósnak akkor nyilván kiröhögne, de a tény az, hogy ezt senki nem állítja.
2021. júl. 29. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:

Ja, akkor ezért van ilyen sok idióta az utcán, mint a kérdező.

Valamelyik nap a bicikli úton mentem gyalog és rám kiáltottak, hogy hülye majom, ez a kerékpárosoké...

2021. júl. 30. 11:45
 20/26 anonim ***** válasza:
74%

te miért nem fogadod el hogy a kereszténység nagyon a tudomány mellett áll és mindig a mellett állt! te miért vagy tájékozatlan hogy a pápa támogatta galliei kutatásait és csak abból volt probléma mert a könyvében szidta a pápát aki még támogatta is! ja és a bertöne is egy luxus villa volt ahol tovább folytathatta a kutatásait!

az egyház el ismerte az evoluciót sőt a bigbang elmélet nagyon megeggyező isten entitásával ami csak kapóra jött nekik hogy van tudományosan egy olyan elmélet ami le írja azt amit a biblia már le írt év ezredekkel ezelőtt!

2021. júl. 30. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!