A keresztények többsége tagadja a hivatalos álláspontot miszerint az embernek és majomnak volt közös őse és ebből fejlődött ki az ember?
"Aha, eltaláltad. A tudatlanságot annyira ijesztő, hogy félek Magyarországon még annál is rosszabb az oktatási rendszer, mint gondoltam."
Hogyne, persze. Ez egyfajta küldetésed neked :)
"HA mi kreacionisták nem volnánk, még mindig a majomból származtatnák az embereket"
Hát bocs hogy ezt így kell megtudnod, de mivel egyedül ezt bizonyítják a tudományos eredmények, még mindig egy majomszerű közös ősből származtatják az embereket és a többi mai majmot is.
Ja meg Kreatti, nem te vagy az aki azt szokta magyarázni, hogy szerinted a mai rendszertani családok ősei lettek megteremtve óriási genetikai potenciállal, és ezekből fejlődtek ki a mai fajok? Merthogy akkor te pontosan ebben hiszel, hisz a hominidák is egy rendszertani család. Amibe rajtunk kívül beletartoznak a csimpánzok, gorillák és orángutánok is.
Vagyis még a saját szavaid alapján is egy közös ősből fejlődtünk ki, csak az a különbség, hogy te teremtettnek tartod ezt a közös őst.
Attól mert hasonlítotok a majomra, attól még nincs közötök hozzá.
Mondjuk én jókat röhögök ezeken az idióta elméleteken, meg hogy ti ténynek állítjátok be, de az ezzel foglalkozó tudós mit sem tud erről a tényről. 😂😂😂😂
De ha majomnak hiszed magad, akkor ki vagyok én, hogy ezzel szembeszâlljak és még kérném a kedves 32%-os testvért, hogy ne zaklassa már őket azzal, hogy ők emberek, mikor ők majomnak vallják magukat. 😂😂😂😂😂
"Attól mert hasonlítotok a majomra, attól még nincs közötök hozzá."
Nem is attól van közünk hozzá, hanem a származásunk okán.
"De ha majomnak hiszed magad"
Nem majomnak, emberszabásúnak, illetve főemlősnek. Az már más kérdés hogy nem csak az ember tartozik ezekbe a rendszertani csoportokba.
Ja, akkor ezért van ilyen sok idióta az utcán, mint a kérdező.
Valamelyik nap a bicikli úton mentem gyalog és rám kiáltottak, hogy hülye majom, ez a kerékpárosoké...
te miért nem fogadod el hogy a kereszténység nagyon a tudomány mellett áll és mindig a mellett állt! te miért vagy tájékozatlan hogy a pápa támogatta galliei kutatásait és csak abból volt probléma mert a könyvében szidta a pápát aki még támogatta is! ja és a bertöne is egy luxus villa volt ahol tovább folytathatta a kutatásait!
az egyház el ismerte az evoluciót sőt a bigbang elmélet nagyon megeggyező isten entitásával ami csak kapóra jött nekik hogy van tudományosan egy olyan elmélet ami le írja azt amit a biblia már le írt év ezredekkel ezelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!