Meglátásotok a Jehova Tanúival kapcsolatban?
Most elsősorban olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi akik testközelből is megtapasztalták, hogy milyenek is ők valójában, nem csak pletyka szinten vagy a netes oldalakról ismerik őket.
Érdekelne az elitizmus mennyire van jelen. Mennyire lehet valakinek egyedi a hozzászólása, véleménye. Mennyire van beszabályozva, hogy mit nézhetsz, hallgathatsz, olvashatsz stb.
2-es ezt írtad:
"Nem tudnak tanúságot tenni a hitükről,mert egy megkeresztelkedésen,esketésen kívül nem is kerülnek kapcsolatba az egyházukkal"
Ezt úgy érted, hogy a saját egyházukkal nincsenek kapcsolatban? Ezt én nem gondolom. A közelemben van egy JT "gyüli", vagy "templom", azért nem tudom, hogy mi is, mert az van ráírva, hogy királyság terem. IDe időnként összegyűlnek sokan, látom, hogy kiöltözve mennek befele és kinézetre igényesnek tűnnek, jól ápoltak és előfordult még a covid előtt az is, hogy dobtak be a postaládámba valamilyen meghívót, de nem mentem el, mert én Jézusban hiszek (mármint abban, hogy Jézus nem ember, hanem Isten).
Szóval 2-es, miért írtad, hogy érted ezt?
Jelenesekbe benne van hogy lesz új ég meg föld és 1000 éves királyság
Ha ilyen hülyeségeket beszélsz így a 21. században, te is benne vagy a szektába már rendesen. Nem egy mesekönyvben élsz.
"Szép rongyszőnyegeket készítenek nálunk a mentálisan sérültek, hátha abban ügyes lennél te is!"
Gondolom, te lehetsz közöttük a főnök, ezért ilyen pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!