Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak én tartom értelmetlennek...

Csak én tartom értelmetlennek Andy Weir - the egg / a tojás című könyvét/elméletét? Linkeltem egy rövid videót róla.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI&t=2s

Erről a videóról lenne szó van hozzá magyar felirat. A teljes könyv nem tudom pontosan miről szól de egy csomó helyen csak ennyi van ki ragadva a könyvből. Én alapjáraton egy ateista, szkeptikus embernek vallom magam de ezt végképp nem értem. Ha minden ember én vagyok akkor mikor első alkalommal születtem le akkor nem egyedül kellet volna lennem? Hogyan tanuljak a hibáimból ha az előző életeimre nem emlékszem? Nem értem hogyan gondolja, hogy minden vallásnak igaza van a maga módján mikor nem kicsi eltérések vannak egy-egy vallás között. Nem célom bárkinek is neki esni vagy megbántani mindenki véleményére kíváncsi vagyok és kérem, hogy mindenki kulturáltan fogalmazza meg a véleményét.

2021. júl. 8. 22:55
1 2
 11/11 Angelo84 ***** válasza:
Aspektus alatt egyébként "megjelenést", "nézőpontot" értettem.
2021. szept. 19. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!