Kereszténytől kérdezem! Mit gondoltok erről az érdekes történetről? Andry Weir:The Egg (A Tojás)
2020. ápr. 22. 18:40
1/5 anonim válasza:
Depresszív ego centrikus zagyva eretnekség.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi van?
2020. ápr. 22. 19:17
3/5 anonim válasza:
Szia,
Én nem néztem végig, csak itt-ott belenéztem, de nagyjából szerintem próbál egy pozitív képet adni anélkül, hogy bármely vallást nagyon belevinné..
Vannak keresztény motívumok benne, mint szeretet stb. fontossága, de egy pár dologban túlságosan általánosít és összevon dolgokat, amik így zavarosak lehetnek és nem összeegyeztethetőek a kereszténységgel, attól függően, ki-hogy értelmezi .. ..
Hallgass a lelkiismeretedre..Szép áldott napot.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végre egy normális/értelmes válasz! :)
2020. ápr. 23. 10:52
5/5 anonim válasza:
Korábban már láttam ezt a videót, elgondolkodtató volt. Eszembe jutott róla a Baháʼí hit ami ha nagyon lebutítva magyarázzuk akkor azt hirdeti minden vallás igaz, illetve a keleti vallások a reinkarnáció miatt. Bár nem értek egyet azzal ami elhangzik benne, a szerző Andry Weir értelmes ember lehet, (és ezt nem csak azért mondom mert láttam a Mentőexpedíciót ami szintén az ő novellájának az adaptációja) és ennek a rövid történetnek üzenete nagyon pozitív, van benne tanulság, és ahogy az előttem válaszoló is megjegyezte, keresztény motívumok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!