Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Honnan tudja Isten, hogy...

Honnan tudja Isten, hogy felette nem áll senki?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 15:25
1 2 3 4
 31/39 Célpont... ***** válasza:
22%

"Viszont azt gondoljuk, hogy vége nincs."

Egy logikai következtetés nem igaz, viszont a te gondolataid valószínüen igazak. Az emberek mindig gondolnak valamire sokszor köszönő viszonyban sincsennek a valósággal.

Megneveznéd azokat a személyeket hogy kik azok akikkel együtt gondolod úgy?

Egy pár ateista a fészcsoportban? 😂

"Ezen kívül az anyag, ami most benne van, az nem a kezdetén keletkezett, hanem valószínűleg valahonnan máshonnan származik."

Hol van az a máshonnan? 😂

Szoval nem a kezdetkor keletkezett hanem máshonnan. A nagytudásod szerint akkor a kezdet előttröl vagy utánrol keletkezett a téren és az időn tulrol vagy valaki valaki az is lehet te hortad talicskával rögtön az idő és a tér megjelenése utánrol valonnan máshonnan😂

Rendkivül ostoba és gyáva érveid vannak.

2021. jún. 11. 03:15
 32/39 Célpont... ***** válasza:
0%

"Honnan tudja Isten, hogy felette nem áll senki?"

Ugy hogy felnézett és nem látott senkit.

Amilyen a kérdésed olyan választ érdemel.

2021. jún. 11. 03:26
 33/39 anonim ***** válasza:

"Egy logikai következtetés nem igaz"

Kreatti, dugulj már el, és ráadásul ne csinálj újabb és újabb neveket magadnak!

Pontosan milyen logikai következtetésről beszélsz?

"akikkel együtt gondolod úgy?"

Például a vezető tudósok ebben a témában.

"Hol van az a máshonnan?"

Nem tudjuk, csak tippek vannak.

2021. jún. 11. 08:13
 34/39 Tevenyereggyarto ***** válasza:
90%

Én csak erre reagálnék:

“Tehát amíg nem cáfol meg valaki érdemben, addig amit írtam törvény. Így működik a természettudomány is.”

Hát nagyon nem, de ki gondolta volna ,hogy hazudsz, ferdítesz… Egy állítás akkor lesz igaz ha bebizonyítják. Ha nincsenek bizonyítékok akkor nem tekinthető igaznak, akkor se ha nincs ellene konkrét cáfolat. De mondok egy példát ,hogy megértsd: én most azt állítom ,hogy én vagy Az Isten! Nem bizonyítom be mert szerinted az felesleges ugyanis amíg nem cáfolod az állításom addig én vagyok a mindenség istene. Tehát cáfold meg ,hogy én vagyok az Isten, de amíg ez nem sikerül addig hozzám imádkozz.

2021. jún. 11. 20:11
 35/39 anonim ***** válasza:
Hát a mi világunk előtt is volt egy világ. Egy szuperfejlett civilizációval. A teremtő abból a világból származik. És ha más is túlélte volna, azzal biztos összefutott volna az elmúlt sok milliárd év alatt. A mi világunkban meg ugye, nem lehet senki fejlettebb nála.
2021. jún. 15. 07:57
 36/39 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudja, vagyis pontosan tudja, hogy mindenkinek van főnöke. Az isteni agy sem magától építkezik.
2021. jún. 15. 16:42
 37/39 K Laci válasza:
Engem érdekelne mit gondol a kérdező is.
2021. jún. 16. 09:53
 38/39 anonim ***** válasza:

"...Tehát sem az anyag, sem a tér, sem az idő, sem az energia nem lehet örök..."

Ez téves. Nem azt bizonyították h az idő nem végtelen, hanem - a jelenleg elfogadott álláspont szerint, vagyis h anyag az ősrobbanásban keletkezett - azelőtti időt nem érdemes értelmezni az anyag hiánya miatt. Attól még lehetett idő a mínusz végtelen óta, és lehett még millió más világ az ismert világ előtt, csak a mai tudomány nem értelmezhetőként tekint mindenre ami előtte lehetett.

2021. jún. 20. 13:15
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Érzi. Minden létezés ő benne helyezkedik el.
2021. júl. 22. 20:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!