Ha az Isten mindent lát és hall, akkor miért nem segít ott ahol szükség van rá? (Szerintem, ezért egy idő után már sokan nem is hiszik, hogy létezik. )
Ez a baj h csak a szükség miatt akarjuk Őt.
Ő a Fődoki meg a főtársközvetítő meg a főbankos,igaz?
Miért nem szeretjük feltétel nélkül?
Nem ez a lényege a szeretetnek? !!!!!
Az az kapni akarsz.Csak kapni,kapni.
Legyen egészségem,pénzem,boldogságom meg minden.
De Tőle függetlenül,igaz?.Ő nem a MIKULÁS !!
Te mit adsz Neki??????
Azért kell az egészség a pénz a jólét h Őt imádd v h Neked meg a körülötted lévőknek jó legyen?
Ő a szívedben az életedben az első??!
Elég ha magadnak válaszolsz ....
Egyébként segíthetek Neked valamiben?
Írd le mi bánt .Ok?
Helló kedves kérdező.
Már látom korábban leírták, de én is megteszem egy hasonlat formájában...amit valahol olvastam és elég tanulságos volt. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat. Valahogy így hangzott a történet:
Szóval ment egy ember egy hegyvidékes részen, és megbicsaklott a lába, és lehullott a szakadékba, de sikeresen megkapaszkodott egy fagyökérben ami kilógott a sziklából. Már érezte, hogy sokáig nem tudja tartani, ezért fohászba kezdett..."Ó Istenem most segíts nekem, megígérem, hogy soha többé nem kételkedem a létedben, és megtartom parancsolataidat"...erre megszólal egy hang az emberhez..."Ha tényleg így gondolod, ereszd el azt, amit fogsz"...mire makacsul visszavág az ember..."Megőrültél?"
nem szó szerint idéztem a szöveget, de lényege érthető szerintem...nos hiába rimánkodsz az úrhoz, ha el sem hiszed a létét...:)
Isten pedig minden alkalommal szól az emberhez...lelkiismeretnek hívják ezt a dolgot. Minden emberben ott van, és segít a jót(önzetlent) cselekedni...persze az emberek nagyja el sem hiszi, hogy Isten szól hozzájuk ilyenkor, vagy olykor összetévesztik hangját az önző vágyaikéval, ami pedig a sátántól ered. A lelkiismeret hangja nem győzköd, halk, világos és biztos. Isten segít, de sokan visszautasítják ezt...a döntés az embereké. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
12.45
Yes,yes ,yes!!!!!!!!!!!!!!!!
LastOneLeft, jobban nem is mondhattad volna.
Freya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!