Hívőből ateista van itt olyan?
Az ateista is hívő, csak ő másban hisz...
A vallás sokakat vezet félre, de ez nem ok arra, hogy eltávolodj Istentől.
Jézus sem volt tagja egyik vallásnak sem. Hit és vallás nem ugyanaz!
Én is csalódtam sok vallásban, mire rájöttem,hogy nem kellenek Istenhez.
Én legalább 10 évig voltam hívő, nagyon durván.
Aztán, valahogy mégis gyenge ateista lettem
://
Én vallásos családból származom. Kiskoromban (max általános 6. osztályáig) még hittem, hogy van Isten, de aztán elkezdtem racionálisan gondolkodni és rájöttem, hogy sok dolog nem stimmel. Egy ideig titkoltam a család előtt, hogy mi is a helyzet, de egyszer anya kíváncsiságból végignézte az előzményeimet, és látta, hogy egy csomó ateista oldalt nézegettem és valláskritikákat olvastam. Nem nézték jó szemmel, ami történik, de nem érdekelt. Az egész akkor csúcsosodott ki, amikor megtudták, hogy több sráccal is dugtam már. Az volt az a pont, hogy megfogtam a félretett pénzem és viszlát...
26/N
Nyilván van ilyen.
Mondjuk hogy pontosan mit írsz a leírásban, arra nehéz rájönni a fogalmazási készségeid miatt, de a hit senkit nem tesz "lelki nyomorékká", max. egyes vallások, méginkább egyes vallások rossz képviselői.
Az erős ateista definíció szerint az...
A gyenge, azaz agnosztikus nem az.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Remélem lassan kitiltanak a trollkodásod miatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!