Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan gondolod ezt a ügyet?...

Hogyan gondolod ezt a ügyet? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Amit pénzt be adnék a gyülibe azt inkább félre teszem! Nekem se ad senki! Dolgozok keményen, napi 10 órában! Mindenkit tisztelek, nem bántok senkit, kedvesen viselkedek, de ha havi 20 ezret el adakoznék az évente 240 ezer ami spórolásnak is jó pènz! Ha beteg lennék , biztos nem állna az ágyam mellet a Pásztor meg a presbiterek, meg senki gyülis! Csak is a családra számíthatok! Szóval ez pénzpocsékolás! 1 évig ennyit adakoztam és tobb százan , nekem van egy olcsó kocsim, a Pásztornak meg a presbiternek van milliós BMW, mercik, 50 ezer forintos órájuk minden ujjukon pecsét gyűrű, persze hiszen meg dolgoztak érte! Egyszer kamuból mintha tényleg segítségére lett volna szükségem mondom: kedves pasztor testver kellene nekem segítség eltudnál orvoshoz vinni beteg vagyok nagyon nagy a probléma momdta oldjam meg, de azért a adomány jó nekik! Felhívtam egy baratom az pedig jött és segített pedig soha egy fillérembe nem volt, sőt még ő segített nekem sokszor! Ennyit a gyülikről pénzre mennek, családokat szétszaggatnak! Ha hiszunk Isten bennunk van nem a gyülibe ott a mammom van
2021. ápr. 26. 16:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést."

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

2021. ápr. 27. 16:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Csip csirim ooooauaua csebellarok csubbelarok wuauauaunhahaha sanananana trityimikiknakat
2021. ápr. 27. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
A Kérdező már biztos nem százas.
2021. ápr. 27. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod a gyülekezetednek adni, akkor add jótékonysági célokra. Add oda valami szegénynek, vagy alapítványnak, beteg gyerekeknek, kórháznak stb. a pénzt.
2021. ápr. 27. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Egek! "Csip csirim ooooauaua csebellarok csubbelarok wuauauaunhahaha sanananana trityimikiknakat" Ez varázsige?
2021. ápr. 28. 12:43
 16/17 anonim ***** válasza:
igalibadzsada fityi nyiki nyik
2021. ápr. 28. 12:44
 17/17 anonim ***** válasza:
erre pont van egy grabowski számom: 235676521 szívesen :)
2021. ápr. 28. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!