Hogyan gondolod ezt a ügyet? Mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Amit pénzt be adnék a gyülibe azt inkább félre teszem! Nekem se ad senki! Dolgozok keményen, napi 10 órában! Mindenkit tisztelek, nem bántok senkit, kedvesen viselkedek, de ha havi 20 ezret el adakoznék az évente 240 ezer ami spórolásnak is jó pènz! Ha beteg lennék , biztos nem állna az ágyam mellet a Pásztor meg a presbiterek, meg senki gyülis! Csak is a családra számíthatok! Szóval ez pénzpocsékolás! 1 évig ennyit adakoztam és tobb százan , nekem van egy olcsó kocsim, a Pásztornak meg a presbiternek van milliós BMW, mercik, 50 ezer forintos órájuk minden ujjukon pecsét gyűrű, persze hiszen meg dolgoztak érte! Egyszer kamuból mintha tényleg segítségére lett volna szükségem mondom: kedves pasztor testver kellene nekem segítség eltudnál orvoshoz vinni beteg vagyok nagyon nagy a probléma momdta oldjam meg, de azért a adomány jó nekik! Felhívtam egy baratom az pedig jött és segített pedig soha egy fillérembe nem volt, sőt még ő segített nekem sokszor! Ennyit a gyülikről pénzre mennek, családokat szétszaggatnak! Ha hiszunk Isten bennunk van nem a gyülibe ott a mammom van2021. ápr. 26. 16:36
1/17 anonim válasza:
hitgyüli? menekülj. ez az egyetlen megoldás. ha nem fizetsz be, baszogatnak, kinéznek. ilyen emberek közé akarsz tartozni?
2/17 anonim válasza:
De.. Miattad a pásztor most nem mehet prostizni... Miért teszed ezt vele? Nem könnyű gazdagként élni, hidd el!
(vicc.)
3/17 anonim válasza:
Nálunk is volt tized, volt kirakva egy persely, de senki nem ellenőrizte, hogy ki mennyit dob bele vagy dob-e egyáltalán. Én pl. sok éven át inkább egy árvaháznak küldtem a tizedet, aztán kutyamenhelyeknek. Úgy voltam vele, Isten nem szabja meg, hogy csak a saját gyülekezetemet pénzelhetem, ráadásul nem volt egy szegény gyülekezet, saját vállalkozás, sofőr a lelkipásztoréknak, szóval volt ott zsé bőven.
4/17 anonim válasza:
Minek jársz oda, ha gyakorlatilag te magad is tudod, hogy csak átb@sszák az embereket?
5/17 anonim válasza:
A szomszédaink hitgyülisek voltak, szóval más kicsi korom óta undorodom ettől a szektától. Az intézményesített vallás minden formáját lenézem.
6/17 anonim válasza:
Az én szomszèdom is valami ilyen tag volt. Azt mondtàk, ha idős lesz gondoskodnak róla cserèbe. Mehetett otthonba, amit a család intèzett, mert a gyüli eltűnt.
7/17 anonim válasza:
Ezeket a vallási témákat miért nem lehet alapból a megfelelő témacsoportba írni?
8/17 anonim válasza:
Nézd meg az Amíg semmid sem marad c. filmet.
9/17 anonim válasza:
Kérdező, nem kötelező gyülekezetbe járnod. Ha véletlenül esetleg elmész valahová valami miatt, akkor pedig ott nem kötelező adakozni.
Ahogyan a Biblia írja:
"a jókedvű adakozót szereti az Isten."
Kötelező vallás István királyunktól kezdődően volt a római katolicizmus, eléggé hosszú ideig, de ma már hála Istennek, nem a középkorban élünk.
10/17 anonim válasza:
"Ezeket a vallási témákat miért nem lehet alapból a megfelelő témacsoportba írni?"
Három hete mindennap megkérdezi. Gondolom ezért variálja. Unalmas már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!