Isten vagy az ember szabad akarata révén lesz valaki meleg?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 15:11
21/30 anonim válasza:
A homoszexualitás kábé annyira az ember döntése, mint egy láb nélkülinek az, hogy újra szabadon sétálgasson, vagy egy fehér bőrűnek az, hogy fekete bőre nőjön.
22/30 anonim válasza:
Pontosan! Nem lehet parancsra vonzódni vagy nem vonzódni valakihez. Csak alacsony iq-val rendelkező emberek nem tudják ezt elfogadni.
23/30 anonim válasza:
Szerintem az is megfigyelhető, hogy a nők egyre idősebb korban szülnek és degenerált utódokat hoznak létre, pl. homoszexuális, dan kóros, hibbant, vízfejű, pszichés beteg és a sok autistáról nem beszélve. Autisták esetét sokan a környezetszennyezésre is ráfogják. Ki tudja a nyomi homikat is a szennyezés szaporította meg.
24/30 anonim válasza:
#23 valami forrásod van erre? a down(!) kórról tudunk, de a többi nekem új, még sose hallottam pl hogy az autizmus kialakulását befolyásolná az anya kora, vagy a homoszexualitást a környezetszennyezés.
26/30 anonim válasza:
Lehet, hogy burokban élsz #23-as, de amikről írsz, mindig is létező dolgok voltak, nem most alakultak ki, csak korábban még annyit se tudtak ezekről a jelenségekről, mint most.
27/30 anonim válasza:
Anyuék mondták, hogy annyi degenerált van már most. Régen, amikor ők fiatalok voltak ilyen nem volt. De én is észreveszem.
28/30 anonim válasza:
De, voltak... Egy auti vagy egy down-os pedig nem degenerált...
29/30 anonim válasza:
"amikor ők fiatalok voltak ilyen nem volt"
de volt csak nem volt biztonságos bevallani
30/30 anonim válasza:
Az Isten az akaratát kifejezte a teremtéskor:Megteremtette Ádámot és hamar kivette az egyik oldalbordáját és abból Éliást...ja,mégsem! Évát.
A torzulás,hogy férfi férfire,nő nőre,stb. gerjed a bűn vagyis az isteni renddel való szembehelyezkedés eredménye. Ez viszont genetikai változást is eredményezhet.Így némelyek a genetikai örökségük,némelyek pedig külső körőlményeik miatt,szabad akaratukkal visszaélve válnak homoszexuálisakká. Minden eset más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!