Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten vagy az ember szabad...

Isten vagy az ember szabad akarata révén lesz valaki meleg?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 15:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

"Bennem a segítő szándék dolgozik"

Meg a végtelen hülyeség és szellemi sötétség. Miért nem mész ezzel az ezoterikus hülyeségeddel az ezotéria kategóriába?

2021. ápr. 6. 16:57
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

#10 ez a TE válaszod, amivel nem sok ember ért egyet (amint azt láthatod is). kevesen hisznek a lélekvándorlásban meg a "leszületésben", sőt sokan baromságnak gondolják. ők nem fognak egyetérteni veled. ők kiröhögnek, lehülyéznek, vitatkoznak veled.

"Bennem a segítő szándék dolgozik"

igen, ez a baj, hogy azt hiszed hogy ezzel segítesz. pedig nem vagy jobb mint azok a valláskárosultak akik átnevelőtáborokba dugnák a melegeket. ők is azt hiszik hogy segítenek. pedig nem, sőt, sok kárt okoznak.

2021. ápr. 6. 16:59
 13/30 anonim ***** válasza:
12#, igazad van, és tudom :)
2021. ápr. 6. 17:03
 14/30 anonim ***** válasza:
#13 azért egy pár doglot mondtam abban a kommentben. mire érted hogy igazam van, és mi az amit tudsz?
2021. ápr. 6. 17:08
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
Mi a jó édes köze van a svábokkal behurcolt isteneteknek a másik sok milliárd emberhez? Tovább meg már ne is menjünk, mert tényleg agybajt kap az ember attól, amiket ide beírkálnak... Szakadnátok már ki abból a buborékból, amiben éltek. Nem belőletek áll a világegyetem.
2021. ápr. 6. 17:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nőnemű b.zi vagyok, és számomra eléggé egyértelmű így jópár év terápia után, hogy a bántalmazó, feleség- és gyerekverő, munkakerülő, feleségén élősködő, szenteskedő, magát értelmes célok helyett agresszív dührohamokban kiélő konzervatív keresztény katolikus (és jelenleg természetesen stabil fidesz-szavazó) apám miatt elszenvedett gyerekkori traumák miatt alakult ki a személyiségemben a férfiaktól való félelem és a nőkhöz való vonzódás.

A férfiaktól való félelmem már elmúlt, mivel nagyon sok kedves, intelligens férfit ismertem meg, sok férfi barátom van akiket nagyon kedvelek, de a leszbikus irányultságom, ami a fiatal formatív években alakult ki, megmaradt.

Ennyit arról, hogy valaki a libsi propagandától bzul be, és hogy a kereszténység az milyen tuti és heteróságra nevel. A nagy túrót. Traumákra, agresszivitásra, képmutatásra, ön- és mások gyűlöletére nevel; és akkor kezdett el az emberiség fejlődni és a sötét középkornak vége lenni, mikor már a kereszténység nem volt kötelező.

2021. ápr. 6. 20:45
 17/30 anonim ***** válasza:
36%

"és akkor kezdett el az emberiség fejlődni és a sötét középkornak vége lenni, mikor már a kereszténység nem volt kötelező."

Miért? Akkor ma már nem bántalmazzák az apák a lányaikat? Vagy a kereszténység szeretet parancsa annyira elavult, hogy fel lehet lélegezni, hogy már nincs végre? Vagy mindenki kitörő örömmel fogadja azt, ha a másik a saját neméhez vonzódik?

2021. ápr. 8. 05:56
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
A homoszexualitás NEM betegség, hanem tulajdonsag.
2021. ápr. 8. 07:46
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik a második opciót jelölték meg a kérdés szavazásánál, azok valóban úgy is gondolják, hogy a nemi identitás tényleg az ember szabad döntésén alapul? Vagyis saját maguk is könnyedén vonzódni tudnának az azonos nemük felé, ha önmaguk úgy akarnák?
2021. ápr. 8. 13:17
 20/30 anonim ***** válasza:
#19-es sajnos igen, ennyire sok a gondolkodni képtelen ember...
2021. ápr. 8. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!