Isten vagy az ember szabad akarata révén lesz valaki meleg?
"Bennem a segítő szándék dolgozik"
Meg a végtelen hülyeség és szellemi sötétség. Miért nem mész ezzel az ezoterikus hülyeségeddel az ezotéria kategóriába?
#10 ez a TE válaszod, amivel nem sok ember ért egyet (amint azt láthatod is). kevesen hisznek a lélekvándorlásban meg a "leszületésben", sőt sokan baromságnak gondolják. ők nem fognak egyetérteni veled. ők kiröhögnek, lehülyéznek, vitatkoznak veled.
"Bennem a segítő szándék dolgozik"
igen, ez a baj, hogy azt hiszed hogy ezzel segítesz. pedig nem vagy jobb mint azok a valláskárosultak akik átnevelőtáborokba dugnák a melegeket. ők is azt hiszik hogy segítenek. pedig nem, sőt, sok kárt okoznak.
Én nőnemű b.zi vagyok, és számomra eléggé egyértelmű így jópár év terápia után, hogy a bántalmazó, feleség- és gyerekverő, munkakerülő, feleségén élősködő, szenteskedő, magát értelmes célok helyett agresszív dührohamokban kiélő konzervatív keresztény katolikus (és jelenleg természetesen stabil fidesz-szavazó) apám miatt elszenvedett gyerekkori traumák miatt alakult ki a személyiségemben a férfiaktól való félelem és a nőkhöz való vonzódás.
A férfiaktól való félelmem már elmúlt, mivel nagyon sok kedves, intelligens férfit ismertem meg, sok férfi barátom van akiket nagyon kedvelek, de a leszbikus irányultságom, ami a fiatal formatív években alakult ki, megmaradt.
Ennyit arról, hogy valaki a libsi propagandától bzul be, és hogy a kereszténység az milyen tuti és heteróságra nevel. A nagy túrót. Traumákra, agresszivitásra, képmutatásra, ön- és mások gyűlöletére nevel; és akkor kezdett el az emberiség fejlődni és a sötét középkornak vége lenni, mikor már a kereszténység nem volt kötelező.
"és akkor kezdett el az emberiség fejlődni és a sötét középkornak vége lenni, mikor már a kereszténység nem volt kötelező."
Miért? Akkor ma már nem bántalmazzák az apák a lányaikat? Vagy a kereszténység szeretet parancsa annyira elavult, hogy fel lehet lélegezni, hogy már nincs végre? Vagy mindenki kitörő örömmel fogadja azt, ha a másik a saját neméhez vonzódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!