Isten tud hibázni?
Szerintem az egyiptomi elsőszülöttek megölése hiba volt tőle. Ráadásul a Biblia szerint ő maga ölte meg a gyerekeket:
"Én végigvonulok azon az éjszakán Egyiptomon, és megölök minden elsőszülöttet Egyiptomban: embert és állatot, s ítéletet tartok Egyiptom minden istene fölött, én, az Úr."
Kérdező: "Isten tud hibázni?". Isten nem tud hibázni! Ő az örökkévalóságban létezik. Nagyonis jól tudja, hogy mit, miért is tesz vagy enged meg!
Ez pont olyan, amikor minden sza'-ért Istent hibáztatjuk, pedig csak magunkat lehet okolni, meg a politikai veztést és irányítást!
Akkoriban hírül adatott, hogy aki hisz és megkeni áldozati vérrel az ajtófélfáját ott nem arat a halál angyala!
Ma sem más és külünb a helyzet! Aki hisz Jézusban, annak örök élete van és nem megy a kárhozatra! Aki pedig nem hisz Ő benne, annak leáldozott és bevégeztetett! Sorsa megpecsételődött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!