Normális dolog egy halott kezével rohangálni körbe-körbe minden évben?
Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 10:43
31/33 anonim válasza:
István király minden érdeme elismerése mellett,nem lehet megfeledkezni róla hogy "csak" egy ember volt az összes velejárójával együtt.Tehát a kezét számtalan dologra használta születése és halála között,mint sokan mások.
Gondolom az árnyékszéken dolga végeztével is és megkockáztatom hogy önkielégítést is folytatott mint a legtöbb fiatal fiú.Talán ölt is vele.
Hogy lehet szent az a kéz.
És tényleg egy ilyen hulladarab után rohangálni na ez a "normális"?Miről beszélünk?Hagyomány? Folytonosság?
Ugyan már!
István meg forog a sírjában.
Nem adta hozzájárulását hogy bármely tagját az össznépi bálvány-menethez felhasználják.
32/33 anonim válasza:
Én keresztény vagyok, és szerintem nem normális dolog. De ez van, ilyenek az emberek.
33/33 anonim válasza:
Én egy időben akartam hullákkal dugni
az élők állandóan lihegnek meg mocorognak, csak nyűg van velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!