A gyereketek is szeret otthon egy szál bugyiba rohangálni?
2. nagyfiam képes hidegvízben fürdeni, télen is egy szál rövidujjuban flangál a házban, ami nincs túlfűtve (max 20 fok), mint pl egy panellekás
ha fázik úgyis szól, nekik még jó a vérkeringésük
ezért sem öltöztetem őket agyon, ha meleg van a sapkában és kéri leveszem , meg ilyenek
ezekszerint,csak engem zavar ez..!
nyáron még nem érdekelt,de most már idegesít,hogy a hideg kövön mászkál. Ha valaki váratlanul betoppan hozzánk,biztos azt gondolja,hogy milyen rossz anya vagyok hogy ezt hagyom neki.pedig egésznap csak öltöztetem.még éjszaka is meztelenül alszik.
az en fiam pUceran rohangal
ha hazajovunk, letepi magarol az osszes cuccot
en hagyom, nem tudok/akarok vele mit csinalni, ha hideg lesz, ugyis jo ido lesz, ebben az atmenetiben meg remelem nem fazik meg
egyebkent nem nudista, pl ha atjon a szomszed kislany, rohan feloltozni, nehogy az meglassa a kukacat :D
utolso vagyok, meg annyi, hogyha nagyon zavar, akkor mondom hogy esetleg ha jo lesz, felveheti a polom/zoknim. (van egy gitaros meg egy bekakiralyos polom, amik tetszenek neki). engem nem zavar, ha abban alszik.
amugy ejszaka mar rutinból takarom be felalomban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!