Kísérlet, miért hat máshogy az alkohol?
Figyelt kérdés
Megváltozott/ emelkedett állapotban miért hat másképp az alkohol, miért nem tud úgy eltompítani mint normál állapotban?2021. márc. 8. 18:21
1/7 A kérdező kommentje:
pszichológia *
2021. márc. 8. 18:21
2/7 anonim válasza:
Engem nem tompít el sehogy sem. Nem értem.
3/7 A kérdező kommentje:
Neurológus nem tudta megmondani(ismerős), covid miatt meg nem tudjuk megnézni így mindenféle tesztel.
2021. márc. 8. 18:32
4/7 anonim válasza:
"Megváltozott/ emelkedett állapotban miért hat másképp az alkohol, miért nem tud úgy eltompítani mint normál állapotban?"
Azért, mert emelkedett állapotban egyébként is tele van a véred egy csomó adrenalinnal, ami a kábulat ellen hat, ébren, eszméletednél tart.
5/7 anonim válasza:
Ha kávéval iszod a sok piát, egészen reggelig tudsz folyamatosan táncolni a diszkóban. Már kipróbáltam.
6/7 A kérdező kommentje:
5. nekem 12-s műszak után is megy ez kávé nélkül, igaz nem diszkóba, az nem az én világom.
2021. márc. 9. 20:05
7/7 anonim válasza:
Engem normál állapotból emelkedetté tesz. Az elmétől függ, hogyan használod. Ha valami emelkedett állapotban van, jobban önmaga, jobban meg van nyílva. Ha sima állapotban nincsenek ilyen tényezők benne, nem.csoda hogy negatív hatása lesz.
Mindig meditálj ivás előtt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!