Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményed erről? (paráz...

Mi a véleményed erről? (paráználkodás, házasság előtti szex)

Figyelt kérdés

"A paráználkodás (lat. fornicatio) egy szabad állapotú férfi és nő házasságon kívüli testi egyesülése. Súlyosan ellenkezik a személyek méltóságával és az emberi szexualitással, amely természete szerint a házastársak javára, valamint gyermekek nemzésére és nevelésére rendeltetett. Ezenkívül súlyos botrány, amikor fiatalokat ront meg."

(A meghatározás nem tőlem származik)

2021. márc. 7. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Mekkora f@szság.😅😅😅
2021. márc. 7. 15:32
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Baromság.

A szex jó. Védekezni kell és kesz.

2021. márc. 7. 15:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg házasság után jönnek rá, hogy szexuálisan abszolute nem illenek össze, akkor cseszhetik.
2021. márc. 7. 15:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyek szabadon megrontva, minthogy ilyen baromságok miatt korlátozva :)
2021. márc. 7. 16:07
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom hogy mennyire lenne boldog az a nő aki a nászéjszakán szembesülne azzal, hogy a férjének három centis mikropénisze, vagy akut korai magömlése, kakifétise, impotenciája van vagy hogy igazából a saját neméhez vonzódik.Ilyen pasival leélni egy életet? Csak azért hogy megfelejen egy idióta vallás idióta szabályainak? Őrültség szerintem, és társadalmilag régen meghaladott elképzelés. A másik véglet, hogy összefeküdni fűvel-fával, az hasonlóan gáz de még mindig a kisebbik rossz talán.
2021. márc. 7. 16:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
butasag. ha majd megtapasztalod te is milyen a szeretkezes nem ez lesz a velemenyed.
2021. márc. 7. 16:19
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem lett volna már 12-szer a kérdés...

amúgy régen rossz, ha 2000 éves könyvek alapján próbálod az erkölcseidet alakítani. Ott ugyanis még rabszolgaság van.

2021. márc. 7. 16:20
 8/19 Anahystor ***** válasza:
100%

Az életben ami jó az vagy hizlal, vagy erkölcstelen...

(Persze ott van még az alkotás öröme, és a szeretet is, meg még sok minden amik szintén jók és fontosak az ember számára, tudom, de azért jó szlogen ..."

Amúgy hagyd rájuk.

Te tedd ami jól esik, ők meg had cs.... el az életüket egy hiú ábrándért.

2021. márc. 7. 17:52
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Értelmetlen, vallásos hadova. Jó, hogy kijöttem a kereszténységből.

(egy agnosztikus)

2021. márc. 7. 17:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet ezzel a meghatározással (keresztény vagyok).
2021. márc. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!