Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Egy 21. századi európai ember...

Egy 21. századi európai ember miért nem képes felfogni, hogy nincsen isten?

Figyelt kérdés
Nem értem,hogy egy fejlett országban hogyan képesek ilyen mélyen vallásosak lenni,amikor mindenre megvan a magyarázat,mindent tudunk a világ keletkezéséről és majdhogy nem bizonyított tény, hogy nincsen isten?(illetve bizonyítva is van,csak a hülyék nem hiszik el)

2021. márc. 1. 21:25
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
85%
Te se lehetsz túl értelmes, ha másokat hülyézel le hitük miatt. A 8 általános már azért megvan?
2021. márc. 1. 21:28
 2/51 A kérdező kommentje:
de ezt a sötét középkorban csinálták...
2021. márc. 1. 21:31
 3/51 anonim ***** válasza:
77%
1essel egyetértek részben, ha ez a hit normális és egészséges. Aki meg tényleg bolond és nem képes nyitni azzal vallási vitát folytatokxd üdv 1 ateista xd
2021. márc. 1. 21:31
 4/51 anonim ***** válasza:
57%
2es. Minden korban van olyan réteg akinek szüksége van a hitre, van akit ez nyugtat meg. Engem perpill nyugtalanitott de ez mellékest.
2021. márc. 1. 21:32
 5/51 anonim ***** válasza:
69%

Látod, erről beszéltem. Papolsz itt arról, hogy ki a hülye és ki nem, miközben rendkívül tudatlan vagy. Szerintem azzal se vagy tisztában, hogy mit jelent a sötét középkor kifejezés, s ezért azt hiszed, hogy a magadfajta butácska emberek miatt nevezték így.

2021. márc. 1. 21:34
 6/51 A kérdező kommentje:
de tudom mi ment a középkorban.. az mond valamit hogy az élet csak átmenet a túlvilág örök?
2021. márc. 1. 21:52
 7/51 anonim ***** válasza:
84%

"mindenre megvan a magyarázat,mindent tudunk a világ keletkezéséről és majdhogy nem bizonyított tény, hogy nincsen isten?(illetve bizonyítva is van"

ebbol semmi nem igaz

messze nem tudunk mindent a vilag keletkezeserol

elméletek vannak pl. arról, hogyan keletkezett az élet, de nemhogy életet csinalni az élettelenbol, de meg az ahhoz szukseges elettelen alapmolekulakat sem tudjak spontan osszerakatni a tudosok

a TERMESZETtudomany nem bizonyitotta be, hogy nincs isten es soha nem is fogja bebizonyitani, hogy letezik-e termeszetFELETTI

eloszor azt ertsd meg, hogy a tudomanynak es Isten letezesenek semmi koze egymashoz - akarmit ir le es fogad el a tudomany, nem tudhatja, van-e mogotte egy isteni szemelyes akarat, vagy csak ugy veletlenul, magatol van igy

ezt a termeszettudos ateistak nagy resze sem vitatja

2021. márc. 1. 21:59
 8/51 anonim ***** válasza:
95%
#kamu szerepel a kulcsszavak kozott, csak szólok
2021. márc. 1. 22:02
 9/51 anonim ***** válasza:
79%
Mert neki Isten csak egy kamu. Egy mondatot nem bír helyesen leírni, de osztja az észt.
2021. márc. 1. 22:06
 10/51 anonim ***** válasza:
82%

Az istenhit szerves része a kulturánknak, az európai kultúra pl. a kereszténységre alapul. Ezen felül nem bizonyították be Isten nem létezését. Ne csodálkozz, hogy egyesek hisznek benne.

(egy agnosztikus)

2021. márc. 1. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!