Gyűlölöd Istent?
Figyelt kérdés
Én ezért:
Nagyon hosszú lsita-> [link]
Kiemelés: a katolikus egyház a II. Világháborúban kollaborált a Holokauszthoz. A katolikus szerzetesek élve égettek el nem katolikusokat Horvátországban! Tetteiktől még az SS is megrendült.
2021. febr. 18. 18:28
1/30 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de arról nem egy istenkép tehet, hogy az ember ilyeneket visz véghez.
2/30 A kérdező kommentje:
Tehát akkor isten nem létezik!
2021. febr. 18. 18:33
4/30 anonim válasza:
Nem látom benne a logikát, hogy ezért miért Istent kéne gyűlölni. Ezeket nem ő csinálta, hanem emberek, akik azt állították, hogy Istennek tetszik, amit csinálnak. Honnan tudod, hogy igazuk van?
5/30 anonim válasza:
Nem, nem gyűlölöm Istent. Hiszek benne, bízom benne és igyekszem megfelelően élni
6/30 anonim válasza:
Ha valaki elkövetett valamit,akkor arra haragszom és nem valaki másra.
7/30 anonim válasza:
Én a halált a gyűlölöm és a gonoszságot.
8/30 anonim válasza:
En szeretem Istent! Mi joban vagyunk :)
9/30 anonim válasza:
Én szeretem Istent. Nem ő tehet erről, amit leírtál kérdező.🌞😀
10/30 A kérdező kommentje:
Sok válásos autista, isten de nem ő tehet róla érdekes...
2021. febr. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!