Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melegek, ti miért nem vagytok...

Melegek, ti miért nem vagytok sátánisták?

Figyelt kérdés
Én heteró, Luciferiánus vagyok, liberális. Csak érdekelne a véleményetek ez ügyben. Valójában ő a jófiú aki fellázadt egy új világért. Ezért fényhozó.

2021. febr. 15. 21:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

„Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonnyal hálnak; utálatosság az.” (Mózes III. könyve 18:22).

„És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérök rajtok.” (Mózes III. könyve 20:13).4

„Mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén… Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a halálra, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek.”

Pál levele a rómabeliekhez 1:26–27, 32

2021. febr. 18. 08:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Erről van szó. A Bibliát álszent népség írta vagy módosítgatta egészen idáig. Így a tisztaság és egy leple mögé bújva igazolhatják a homofóbiát, mintha az legalábbis nem lenne betegség. Én pedig mint mondtam, legalábbis az Újszövetséget tekintve, nem hiszem, hogy a vallás alapítója, vagy a Messiás, ha a tündérmese igaz, akkor nem ugyanezt mondhatta. A felebaráti szeretet nevében...
2021. febr. 18. 09:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan bűn, mint a kövérség (falánkság) vagy a gazdagok a kapzsisággal. Nem emlékszel, hogy azt mondta Jézus, hogy gazdag embernek nehezebb bemenni a mennyországba, mint a tevének a tű fokán átkelni? Melegekre ilyet nem mondott, tehát nekik nagyobb esélyük van ettől. Pl. oposszumnak átmenni a tű fokán :))

Mégsem lesz a kövér és gazdag sátánista...

2021. febr. 18. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!