Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Melegek, ti miért nem vagytok...

Melegek, ti miért nem vagytok sátánisták?

Figyelt kérdés
Én heteró, Luciferiánus vagyok, liberális. Csak érdekelne a véleményetek ez ügyben. Valójában ő a jófiú aki fellázadt egy új világért. Ezért fényhozó.

2021. febr. 15. 21:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézus követő vagyok, és a magam módján Isten hívő. Az a helyzet, hogy ha igaz a sztori, nen vsgyok hajlandó elhinni, hogy én bűnös vagyok (emiatt) vagy hogy Isten nem szeret engem.
2021. febr. 15. 22:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lázadó is vagyok. Akkor most mi van? 11-es voltam.
2021. febr. 15. 22:52
 13/23 A kérdező kommentje:
A luciferianizmus egyik ága Lucifer isteni tisztelete és imádata köré szerveződik. Ez a vallás erős szálakkal kötődik a a sátánizmushoz, ugyanakkor Lucifer lényének kizárólag pozitív vonatkozásait igyekszik hangsúlyozni. A luciferianizmus másik ága Lucifert nem tekinti istennek, hanem pusztán az emberiség bölcsesség és megvilágosodás utáni kutatásának szimbólumaként érti őt.
2021. febr. 15. 23:00
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Ezt lehet inkább az ezotéria témakörben kellett volna feltenni :D
2021. febr. 15. 23:32
 15/23 A kérdező kommentje:
De ott nem biztos hogy a célközönség rátalál.
2021. febr. 15. 23:36
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert nincs kedvünk képzelt lényekben hinni. Elég az, hogy melegek vagyunk, nem akarunk skizofrének is lenni. Üdv! Egy 'leszarom az összes vallást és hagyjatok vele békén'-hívõ meleg
2021. febr. 16. 06:07
 17/23 anonim válasza:
89%
Attól, hogy meleg vagyok még nem leszek sátánista. Btw hogy jön ehhez az egészhez a liberalizmus?
2021. febr. 16. 22:19
 18/23 anonim ***** válasza:

Lucifer nem fellázadt, hanem isten tanácsával egyetemben leváltotta jahvet a mi bolygónk rendszerének tervezéséből, hogy valóban igen, fényt, avagy spirituális fejlődést hozhasson az itteni élőlényeknek.

Minden vallás elfogadásra tanít. Vannak olyan vallások, amik az elfogadás másik oldalát, az önmagunkért kiállást tanítják inkább, de egy spektrum egyik oldalát tanítása nem jelenti, hogy a másik oldala semmis lenne csupán a vallás gyakorlójának nem azzal van hiányossága.

Én akkor ajánlom a sátánizmust, ha valakinek sok a bűntudata vagy kevésre tartja magát, ilyenek. De ha egoista bunkó akkor a buddhizmust ajánlom az egyenlőség érzet és a mindenki számít nézetei miatt.

Ezek mint aspektusok, amikből felépül egy vallás tiszta formája, de van az egyetlen vallás, amit e vallások gyakorlásával is tisztelünk, ami az egységről szól. A jóságit kell követnünk, illetve tökéletességet.

Félreismered a kereszténységet. A kereszténység és a sátánizmus, ahogy az összes vallás ugyanazt mondja, csak más jellemeket erősítenek, hogy a vallás választójának megfelelő mentális gyakorlatok legyenek. A kereszténység elfogadja a homoszexualitást, mint egy semleges tényezőt, az élet velejáróját, a természet részét.

A biblia sehol se ítéli el a melegeket. Csak te nem tudsz a sorok között olvasni, de a biblia egy kódkönyv. Csupa szimbólum az egész.

2021. febr. 17. 13:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor Mózes mit ír? Egek...
2021. febr. 17. 15:27
 20/23 anonim válasza:
Szodoma és Gomorra az erkölcstelenség miatt kaptak büntetéseket, nem arról hogy ez rossz a melegség.
2021. febr. 17. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!