Mit csinálnak a sátánisták?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok vallásos típus. Azt vágom, hogy mivel foglalják el magukat a keresztények: imádkozás, temolomba járás, vasárnapi mise, bla bla, de milyen programjai vannak a satanista közösségben lévőknek?2021. febr. 11. 20:29
1/18 anonim válasza:
Ugyanazt csinálják, mint a keresztények, csak közben még ócsárolják is őket.
3/18 anonim válasza:
semmi? a sátánista vallás egy vicc. azért találták ki, hogy a keresztényeket kiborítsák. nincs semmi véráldozat meg sátántisztelet. kb annyira komoly mint a flying spagetti monster
4/18 anonim válasza:
Ez csak az egyik változata!
Van olyan is, ami tényleg komoly.
Többféle változat is van.
Ja, és ez vallási kérdés.
5/18 A kérdező kommentje:
#1 vasárnapi misére járnak, böjtölnek meg ilyenek?
#2,3 kösz
4# tudom, de féltem ha oda króm pokolra kerülök 😱
2021. febr. 12. 04:04
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
5
Nem, de ugyanugy imadkoznak, fohaszkodnak, csak ok ezt demonidezesnek meg magianak hivjak. A LaVey-i fele satanistak az ertelmesebbik fajtaja ennek a kozossegnek.
9/18 anonim válasza:
"azt mondta, Sátán mondta neki, hogy "ölj ölj ölj""
ez nekem inkább skizofrénnek tűnik mint sáránistának
10/18 Lux morulus válasza:
6#
Ezek nem Sátánisták, hanem pszichiatriai esetek. De te mosd össze nyugodtan. Semmintudasod nincs erről de osztod a fals infókat.
A Sátánistak.nem tesznek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!