Mit csinálnak a sátánisták?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok vallásos típus. Azt vágom, hogy mivel foglalják el magukat a keresztények: imádkozás, temolomba járás, vasárnapi mise, bla bla, de milyen programjai vannak a satanista közösségben lévőknek?2021. febr. 11. 20:29
11/18 anonim válasza:
Imádom ahogy az okosak itt osszák az észt. Amiről ti beszéltek !!!ÖRDÖG IMÁDAT!!!! magyarul elbaszott emberek az ördög nevét feleslegesen használják és arra támaszkodva élik ki beteg vágyaik. Örülök hogy ezt pár válaszoló fel fogta. Nektek köszönöm. A Sátánizmus saját magad felemelkedéséről szól, magadban való hitről. Régebben is voltak hasonló vallások csak össze gyúródtak ebbe. A keresztények meg elgörbítették ezért lett ellen vallás :) De nyugi nem ócsároljuk szét a Keresztényeket szimplán vagy nem szimpatizálunk velük vagy nem foglalkozunk velük. Sőt vannak közülünk akik elgondolkodtatónak és szépnek tartják azt a vallást is :) Szomorúnak tartom hogy az emberek még mindig nem dobták el a szemei előtti csöveket és informálódnak rendesen mielőtt hülyeségeket hordanak össze egy vallásról. Köszönöm ha végig olvastad. :D
12/18 A kérdező kommentje:
#11 ha jól értem te is sátánista vagy igaz? :)
2021. febr. 15. 17:31
14/18 A kérdező kommentje:
Egyéni vagy valamilyen csoporthoz tartozol? :) Ha van ilyen, ha nem akkor bocsi a buta kérdésért, de n érték ehhez sajnos :D
2021. febr. 25. 20:54
15/18 A kérdező kommentje:
Esetleg kérdezgethetnék privátban?
2021. febr. 25. 20:54
16/18 anonim válasza:
Attól függ milyen sátánistákat nézel meg. A spirituális sátánisták meditálnak és próbálják elérni a halhatatlanságot és afféle Istenné válni, míg egy lavey féle sátánista nem ismeri el sátánt természetfelettiként, csak éli az életét és sátánistásdit játszik.
17/18 anonim válasza:
Én egyénin vallom ha a te szavaid szerint mondjuk. De természetesen vannak csoportok is. Ahogy a 16. is írta több ág is van. Mivel én spirituális sátánista vagyok és ők mondhati magányosabb fajták, de nyilván mindenki máshogy vallja így ez különböző. A Laveyistak szoktak inkább “csoportosulni”. A 16.-kat csak annyival javítanám ki, hogy minden Sátánista célja egy amolyan felvilágosodás, vagy ahogy te írtad egy fajta “istenné” válás. A halhatatlanságot általában képletesen használjuk, de nyilván vannak egyének akik ebben hisznek. Sátán pedig valakinek képletes, valaki hisz benne, de egy a lényeg, hogy mindannyiunknak egy amolyan támasz. 16. nem tudom mennyire jártas vagy ebben, de csodálom hogy tájékozott vagy ebben a témában is és köszönöm, hogy legalább utánna néztél egy kicsit is.
18/18 anonim válasza:
És nyugodtan írj privátba ha tényleg érdekel a téma szívesen tájékoztatlak bármiről és segítek. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!