Jézus miért nem egy hatalmasnak született, pl. rómainak vagy egyiptominak?
Születhetett volna Caesar és Kleopátra fiának. Nem lett volna egyszerűbb dolga? Kleopátra teherbe esik, azt mondja Caesar fia és bumm, a világ ura lehetett volna, akit senki nem mer keresztre feszíteni.
Vagy nem lett volna egyszerűbb, ha valami jómódú római nő gyereke lesz? A római császároknak annyi hülyeségét elnézték, akkor Jézus prédikálása meg sem kottyant volna nekik. Egyszerűbb lett volna megváltoztatni a világot egy birodalom élén.
A beszólogatásaik inkább viccesek, nem gond. Egyszerre vagyok pogány, hitetlen és náci.
Pedig a pogányok hisznek istenekben, a hitetlenek nem hisznek semmiben, a nácik pedig keresztények voltak, germán ősvallással vegyítve. Szóval tetszik, hogy minden vagyok.
Pogány hamarabb leszek mindenesetre, mert ankhot szoktam hordani nyakláncon. Ez az élet szimbóluma. Ellentétben a római kivégzőeszközzel, amit ők imádnak. Nekem ez így megfelel.
Jézus Cleopatra VII. és Július Cézár fia volt.
🔥🙏🏽😇
Jon az igazság!Ajanlom van videó fenn YouTube-on.Jesus-Cleopatra.
Nezzetek meg!
Cleo🌞🌈
A római kivegzőeszköz éppen az életet jelképezi, hiszen Krisztus a kereszt után feltámadt.
A vakoknak halált jelent, a látóknak azt, hogy legyőzte a halált. Kell ennél nagyobb élet szimbólum?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!