Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus miért nem egy hatalmasna...

Jézus miért nem egy hatalmasnak született, pl. rómainak vagy egyiptominak?

Figyelt kérdés

Születhetett volna Caesar és Kleopátra fiának. Nem lett volna egyszerűbb dolga? Kleopátra teherbe esik, azt mondja Caesar fia és bumm, a világ ura lehetett volna, akit senki nem mer keresztre feszíteni.

Vagy nem lett volna egyszerűbb, ha valami jómódú római nő gyereke lesz? A római császároknak annyi hülyeségét elnézték, akkor Jézus prédikálása meg sem kottyant volna nekik. Egyszerűbb lett volna megváltoztatni a világot egy birodalom élén.

2021. jan. 20. 21:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
67%
De most csak kérdezett valamit! Nem kell beszólogatni neki!
2021. jan. 25. 11:33
 32/41 A kérdező kommentje:

A beszólogatásaik inkább viccesek, nem gond. Egyszerre vagyok pogány, hitetlen és náci.

Pedig a pogányok hisznek istenekben, a hitetlenek nem hisznek semmiben, a nácik pedig keresztények voltak, germán ősvallással vegyítve. Szóval tetszik, hogy minden vagyok.

Pogány hamarabb leszek mindenesetre, mert ankhot szoktam hordani nyakláncon. Ez az élet szimbóluma. Ellentétben a római kivégzőeszközzel, amit ők imádnak. Nekem ez így megfelel.

2021. jan. 25. 12:06
 33/41 anonim ***** válasza:
67%
Ja, rendben.🙂
2021. jan. 25. 12:08
 34/41 A kérdező kommentje:
:P
2021. jan. 25. 12:12
 35/41 anonim ***** válasza:
31%
Ez van, amikor a Kormány megszüntette a bolondokházát. Mind szabadon mászkál...
2021. jan. 25. 12:43
 36/41 anonim ***** válasza:
64%
Buddha is gazdag családba született, aztán rájött, hogy a pénz nem boldogít, és példát mutatott, nem? Rosszul tudom? Ennyi erővel a kérdezőnek igaza van.
2021. jan. 25. 12:46
 37/41 anonim ***** válasza:
50%
Mert akkoriban a zsidók viccesebbek voltak, mint az egyiptomiak vagy a rómaiak. ;)
2021. jan. 25. 14:15
 38/41 anonim ***** válasza:
67%
Egyetértek Boglárkával. Szerintem nincs igaza a kérdezőnek, de attól még nem kell beszólogatni neki meg ellenségnek tekinteni. Példát kéne mutatnunk, ha Jézust akarjuk képviselni.
2021. jan. 25. 15:15
 39/41 anonim válasza:

Jézus Cleopatra VII. és Július Cézár fia volt.

🔥🙏🏽😇

Jon az igazság!Ajanlom van videó fenn YouTube-on.Jesus-Cleopatra.

Nezzetek meg!

Cleo🌞🌈

2022. febr. 14. 01:04
 40/41 anonim ***** válasza:

A római kivegzőeszköz éppen az életet jelképezi, hiszen Krisztus a kereszt után feltámadt.

A vakoknak halált jelent, a látóknak azt, hogy legyőzte a halált. Kell ennél nagyobb élet szimbólum?

2022. febr. 19. 00:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!