Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Isten meddig fogja még bizonyt...

Isten meddig fogja még bizonytalanságban tartani az emberiséget!?

Figyelt kérdés

Először is, a létezése az eredete kérdéses. Másodszor a gonoszsággal kapcsolatos apologetikai válaszok nem kielégítőek, inkább tőle érdekelne a válasz. Harmadszor, a tudományos kérdésekben is tudna segíteni. Na, és ott vannak az egyéni életekre való kérdések is.

Egyszer azt gondolom, szinte biztos, hogy nem létezik, máskor meg azt, hogy talán létezik. Tanácstalan vagyok

Isten, ha esetleg olvasod ezt a kérdést, meddig fogod még ezt a bizonytalanságot fenntartani? Miért nem feded fel magad!?

2021. jan. 15. 21:49
1 2
 11/18 Alex Fly ***** válasza:

@9: minek? És ha 1000 évente idejönne, akkor meg az lenne a bajod, hogy ezer év hosszú idő, miért nem 100 évente... Vagy éppen minden generációban... Sőt inkább személyesen keressen fel minden egyes embert... Meg tulajdonképpen akkor már akár állandóan itt lehetne közöttünk és ugrálhatna az emberek parancsaira...

Kifogást mindig lehet találni.

2021. jan. 16. 17:23
 12/18 anonim ***** válasza:

"Vagy éppen minden generációban"

Én pont ezt támogatnám...

2021. jan. 16. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:

"Kifogást mindig lehet találni."

Igy van, te is felhoztal itt parat.

2021. jan. 16. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sok vallási alapon zajló, és lejátszott háborútól kímélte volna meg az emberiséget.
2021. jan. 16. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Az egyes embert a haláláig. Az emberiséget a második eljövetelig.
2021. jan. 16. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia! Ajánlom ezt az oldalt!

[link]

Lehet, hogy nem tudományos, de valószínűleg történelmi érvek és bizonyítékok vannak itt.... :) nekem ezek és ilyenek sokat segítettek. Nálam már tudom, hogy van Isten, és a kereszténység nálam valóban igaz!

https://www.youtube.com/watch?v=WjZ01FcK0yk egy kis keresztény rock zene ami segít neked is, ahogy nekem is segített.

2021. jan. 16. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:

"Isten meddig fogja még bizonytalanságban tartani az emberiséget!?"

Mi hívők nem vagyunk bizonytalanságban. Tehát nem tartja az emberiséget bizonytalanságban

A kérdés helyesen: "Az istentelenek mikor kezdenek végre gondolkodni?"

"Először is, a létezése az eredete kérdéses."

Nem, nem kérdéses. Mivel az evolúció totális bukás, a Teremtés könyvének szó szerinti értelmezése meg egyre jobban bizonyított, így miért lenne kérdéses?

"Egyszer azt gondolom, szinte biztos, hogy nem létezik, máskor meg azt, hogy talán létezik. Tanácstalan vagyok"

Na látod. Megsúgom, hogy ezzel önellentmondásba keverted magad.

"Isten, ha esetleg olvasod ezt a kérdést, meddig fogod még ezt a bizonytalanságot fenntartani? Miért nem feded fel magad!?"

Isten válasza. Már rég felfedtem. Mikor kezdesz el gondolkodni és utánajárni a dolgoknak, ahogy több millióan/milliárdan megtették a történelem során?

"Harmadszor, a tudományos kérdésekben is tudna segíteni. Na, és ott vannak az egyéni életekre való kérdések is."

Kérdés híján akkor ezzel mi legyen?

"Hát mondjuk úgy... ha nem is sűrűbben, mint ezer évente, egyszer eljöhetne az emberek közé, kicsit megerősíteni az emberek hitét."

Minek? A hívők, megtértek hitét így is erősíti, sőt, máig sok ateista tér meg naponta. Akik meg nem hisznek, azokhoz 5 percenként is eljöhetne, akkor sem térnének meg. Minek bohóckodjon majmokkal?

2021. jan. 18. 12:12
 18/18 anonim válasza:
Lol ist3n nem fogja ezt olvasni és megjelenni álmodban. Ha mégis akkor hagyj fel a tudatmódosító szerekkel.
2021. jan. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!