Miért nem lehet bemenni a Vatikáni levéltárba, milyen titkok lehetnek ott?
Jézus evangéliuma, amit a feltámadás után írt
egy botanikus kert, ahol a tudás fájáról származó gyümölcs magvait vetették el és nevelik azóta a fákat
a nefilimek maradványai
Attila kardja, az Excalibur, Mihály arkangyal kardja
működő okkultista varázsszövegek, amit maga a Sátán írt
az atlantiszi koronaékszerek
huh, most több nem jut eszembe, mert annyi minden van, de nekem tök uncsi volt és nem jegyeztem meg mindent, meg a pap, aki körbevitt, csak le akart nyűgözni vele, hogy felszedjen
de ezt lécci ne mondd el senkinek, mert ez egy nagy titok és bajba kerülhet miatt
Ha azt a választ kapod, hogy mindenhova, akkor nem gondolnád továbbra is, hogy vannak eldugott pincék, stb...? Igazából te ezekben az összeesküvés elméletekben szeretnél hinni, ezért továbbra is ezekben fogsz, még ha maguk ezek a kutatók mondanának neked ellent benne.
"2. És a mindenhova elmehetnek ezek a kutatók vajon vagy van valami titkos szoba ahova ők sem mehetnek be??"
Mindenhova :)) Történelemszakon végeztem, én ugyan nem voltam kint, de az egyik tanárom éveket kutatott ott.
Egyébként levéltárban nem "titkos szobák" vannak, hanem lehetnek bizonyos dokumentumok, amik titkosítva vannak a X évre, tehát nem kutathatók. Ezek a közelmúltban keletkezett iratok. Ilyenek biztos vannak a Vatikáni Levéltárban is. Ahogy Magyarországon is az Állambiztonsági Iratok Történeti Levéltárában is igen sok irat van, ami még nem kutatható. Meg nem csak ott...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!