Jehova tanúi komolyan gondolják, hogy jó ötlet egy gyerekeknek készült mesekönyvbe vérés jeleneteket betenni?
Mikor gyerek voltam, akkor jártak hozzánk Jehova tanúi. Feltehetően tőlük kaptuk azt a sárga, gyerekeknek készült bibliai könyvet, amit lapozgattam. Kifejezetten véres jelenetek voltak benne. Szerencsére már nincs, viszont most rákerestem, és megtaláltam. Erről a könyvről van szó, ott vannak a képek is belőle:
Természetesen nem csak Jehova tanúi a hibásak ebben, hanem anyám is, aki beengedte őket a lakásba, és nem nézte meg pontosan, hogy mit kapok a kezembe.
De ettől függetlenül vajon a Társulat tényleg jó ötletnek tartja ennek a könyvnek a forgalmazását?
Tudod ez a valóság. A kis selyem én felnőtt gyerekekből mind tudjuk mi lesz. Ők azok, akik szerint a világ rózsaszín és akik összeesnek egy kis vér láttán.
És mielőtt jönnél itt az álszent dumával, hogy a szervezetet támadd, előbb a rajzfilmcsatornák portáján keresgélj, amelyek erőszakra és harcra buzdítják a gyermekeket.
5.
Nem normális emberek? Készíts te jobbat, ha te oly a normális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!