Hogy fer ossze a keresztenyseg a rasszizmusal? (pl. cigany es zsido gyulolet)
- A tortenelem es a Biblia szerint Jezus zsido volt
- Isten Igeje szerint (Biblia) mindannyian egy verbol teremtettunk. Senki sem tobb vagy kevesebb a szarmazasa miatt.
Az összes egyház mindig a saját érdekeiből hazudozik hogy k éppen jól járjanak és a telejs csapatuk minél több pénzt tehessen zsebre. (10.Leo pápa - bűnbocsánatot biztosító cédulákat árult, gyilkosokank meg ilyeneknek ha volt elég pénzük rá - csak hogy újabb katedrát építhessen)
Amúgy meg h ajól tudom több elvetemült csoport is keresztény - Klu Kuxosok meg a többi hasonló csapat. Amúgy a cigányok eléggé vallásosak. Zsidók is csak ők megint másképp.
"Hogy fer ossze a keresztenyseg a rasszizmusal?"
Sehogy sem.
"Bizony megmondatott szemet szmért fogat fogért de bizonx mondom néktek szeresd a te ellenségedet..."
Innentől kezdve nem utálnak senkit akik betartják a Biblia tanításait. Embereket nem gyűlölnek de viselkedés formákat már annál inkább.
"Bizony megmondatott szemet szmért fogat fogért de bizonx mondom néktek szeresd a te ellenségedet..."
Innentől kezdve nem utálnak senkit akik betartják a Biblia tanításait. Embereket nem gyűlölnek de viselkedés formákat már annál inkább."
utolsó benne is van a mondatodban,hogy csak azokat szeretitek akik betartják a Biblia tanításait.
most akkor megmagyarázod a saját hülyeségedet?
"ha csak azokat szeretitek akik titeket is szeretnek,mi jutalmatok van? hiszen a bűnösök is szeretik azokat akik őket szeretik." ha nem tévedek ezt Jézus mondta.
szóval ez van, a keresztények marhára nem követik azt amit Jézus mondott,hazug állszent banda...
Vannak, akiknél megfér, az nem is gondol ezekre, de nála a kereszténység csak hagyomány, még akkor is, ha veri a mellét azzal, hogy mekkora keresztény.
A megtérteknél nem fér meg, ők csak magatartásformákat utálhatnak, például, hogy valakinek a lopás az életformája, vagy sajnálhatja, hogy a zsidók nem tértek meg, hiszen a megigazult zsidóság ugyanaz, mint a megigazult kereszténység.
A rasszizmus is csak bűn.
Mindenkinek vannak bűnei.
Jelen esetekben is csak a Sátán végzi a munkáját, eredményesen.
"tetszik ez a "csak magatartásformákat utálhatnak" itt most megint meg van az magyarázva,hogy amikor lenézik,meg lehordják azt aki nem a Biblia szerint él akkor nem is őt nézik le,hanem csak azt amit tesz.:-) akkor ezt magyarázzák meg annak akinek csak a magatartásformáját nézik le."
Kicsit beszűkült a gondolkodásmódod. Arról van szó, hogy nem utáljuk az embereket, jó viszonyt ápolunk minden fajjal. De: a lopás az bűn. Bármilyen faj kövesse is el. Ugyanez vonatkozik a gyilkosságra. Ha a saját testvérem etikátlan dolgot csinál, elmondom neki a véleményemet. De őt attól én nagyon szeretem. Sőt! Én magam is csináltam már olyat, amit nagyon megbántam, mert nem volt helyes. Mégsem gyűlölöm magam érte, bár sokszor önmagadnak a legnehezebb megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!