Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért mondják a katolikus...

Miért mondják a katolikus egyházra, hogy homofób, tényleg az lenne, nem fogadja el a melegeket?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 10:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

Egy nemrégiben megjelent kutatás szerint a római katolikus felsőpapság többségében homoszexuális. Ezen belül két részre oszlik ez a gay társaság:

1. szóban és elviekben nyíltan kiállnak a homoszexualitás ellen, közben Szájer-féle homokos bulikba és orgiákra járnak, férfi prostituáltjuk van vatikáni pénzből. Képmutatóak, de nem akarnak semmit sem változtatni, nekik ez így jó!

2. szeretnék a meleg életvitelüket felvállalni, mert elegük van a kötelező titkolózásból és a képmutatásból.

Kitörési kísérlet a képmutatást megszüntetni akaró gay papság részéről:

[link]

részlet egy Vatikánvárosban több mint 4 éven át tartó kutatás alapján íródott könyvből:

"

A Kúria egyik jól informált papja az alábbi elemzést adja, amellyel számos főpap és a pápa közeli munkatársai is egyetértenek:

- Szerintem Ferenc - aki nem mondható naivnak, és tudta, mire számíthat - maga is megdöbbent a homoszexualitás mértékétől az olasz püspöki karban. Hiába hitte, hogy megtisztíthatja a Vatikánt és a CEI-t a melegbarát bíborosoktól, püspököktől és prelátusoktól, mára belátta, hogy egyyütt kell élnie a problémával. Heteroszexuális bíborosok híján olyan bíborosokkal kellett körülvennie magát, akikről pontosan tudta, hogy melegek. Ma már nem ringatja magát abban a hitben, hogy változtathat a helyzeten. Azzal is megelégszik, ha "kordában tartja" a jelenséget.

"

2021. jan. 2. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

"kutatás" :D

Elképzelem, hogy a "kutatást" végző és lelkes segítői (lehet te is, mert annyira promozod ezt a kutatást folyamatosan) meleg prostinak kiadva magukat járkáltak bíborosokat hajkurászva éjszaka Vatikán sikátoraiban :D

2021. jan. 2. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Ugyan nem én írtam a fentebbi hozzászólást, de megerősíthetem, hogy a könyv írója nyílt lapokkal játszott végig, nem álcázta magát, minden interjúalanya tudta milyen könyvet ír. Mindenki önként adott válaszokat, senkit nem erőltetett. Úgy tűnik, ők maguk is szeretnék ha nyilvánossá válna a valóság.
2021. jan. 2. 15:51
 14/15 anonim válasza:
48%

Olvasd el a Vatikán kínos titkai c. Könyvet

Egy francia oknyomozó újságíró írta.

2021. jan. 3. 06:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Római katolikus egyház NEM homofób. Aki nem tudja, nem hiszi az kérdezze az elhunyt híveiket, avagy szentjeiket... LOL

Kérdést kissé át kéne fogalmazni, mert én is a tagjának tudom magam, katolikus vagyok, nem érdekelnek a woke debil gender Isten és ember elleni kitalációk, nem szeretem és nem utálom a zibukat.

Tehát?

febr. 26. 17:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!